TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Британците овој Божиќ ќе трошат повеќе на домашни миленици отколку на партнери

Кумановски м. - 07.12.2023

Многумина кои имаат домашно милениче, на него гледаат како на нивното крзнено бебе и сакаат да го разгалат, како што секој родител би го разгалил своето дете. Можеби ова е причината зошто многу Британци ќе потрошат повеќе пари на своите миленици ...

Истражување: Британците за Божик ќе трошат повеќе пари на домашните миленици отколку на своите партнери

Нетпрес - 07.12.2023

Многумина кои имаат домашно милениче на него гледаат како на крзнено бебе и сакаат да го разгалат, како секој родител што би го разгалил своето дете. Можеби ова е причината зошто многу Британци ќе потрошат повеќе пари на своите миленици отколку на ...

Истражување: Британците за Божик ќе трошат повеќе пари на домашните миленици отколку на своите партнери

365 - 07.12.2023

Многумина кои имаат домашно милениче на него гледаат како на крзнено бебе и сакаат да го разгалат, како секој родител што би го разгалил своето дете. Можеби ова е причината зошто многу Британци ќе потрошат повеќе пари на своите миленици отколку на ...