TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мајкл Даглас се засрамил на матурата на ќерка си: Мислеа дека сум и дедо (ФОТО)

Канал5 - 10.06.2021

Американскиот актер Мајкл Даглас во шоуто на Кели Кларксон раскажа за срамот што го доживеал на прославата за матурата на неговата ќерка Керис. Родителите на другите средношколци сметале дека Мајкл е нејзиниот дедо, а не татко.

ФОТО | Мајкл Даглас на матурската вечер на неговата ќерка: Мислеа дека сум нејзиниот дедо

Слободен Печат - 10.06.2021

Славниот актер Мајкл Даглас ја раскажа непријатната ситуација што ја доживеал на прославата за матурата на неговата ќерка Керис во шоуто Кели Кларксон. Имено, родителите на другите матуранти помислиле дека Мајкл е нејзиниот дедо, а не нејзиниот ...

Мајкл Даглас посрамeн на матурската вечер на неговата ќерка

Попара - 10.06.2021

Звучеше грубо Американскиот актер Мајкл Даглас во шоуто „The Kelly Clarkson Show“ раскажа за незгодниот момент кој го доживеал на прославата на матурата на неговата 18-годишна ќерка Керис.