TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По 23-ти пат годинава избор на најуспешни 10 менаџерки

Локално - 23.03.2019

Традиционалната манифестација „Избор на најуспешни жени менаџери“ годинава ќе се одржи на 28 март. Дваесет и трети пат ќе бидат прогласени најуспешните 10 жени менаџерки за 2018 година. Во годинашниот избор во топ 10-те најуспешни менаџерки, како ...

По 23-ти пат годинава избор на најуспешни 10 менаџерки

Вечер - 23.03.2019

Традиционалната манифестација „Избор на најуспешни жени менаџери“ годинава ќе се одржи на 28 март. Дваесет и трети пат ќе бидат прогласени најуспешните 10 жени менаџерки за 2018 година. Во годинашниот избор во топ 10-те најуспешни менаџерки, како ...

Полковник Ирена Минева меѓу најуспешните жени менаџерки

+инфо - 23.03.2019

Годинашни лауреатки се: Даниела Адемоска, сопственик и генерален менаџер во Double Tree by Hilton – Скопје, Наташа Ангеловска, генерален менаџер на Тродат-Тромак – Скопје, Маја Ацески, продукциски и извршен менаџер на „Златекс“ – Скопје, Ивана ...

По 23-ти пат годинава избор на најуспешни 10 менаџерки

Опсервер - 23.03.2019

Традиционалната манифестација „Избор на најуспешни жени менаџери“ годинава ќе се одржи на 28 март. Дваесет и трети пат ќе бидат прогласени најуспешните 10 жени менаџерки за 2018 година. Во годинашниот избор во топ 10-те најуспешни менаџерки, како ...

По 23-ти пат годинава избор на најуспешни 10 менаџерки

Сител - 23.03.2019

Традиционалната манифестација „Избор на најуспешни жени менаџери“ годинава ќе се одржи на 28 март. Дваесет и трети пат ќе бидат прогласени најуспешните 10 жени менаџерки за 2018 година. Во годинашниот избор во топ 10-те најуспешни менаџерки, како ...

По 23-ти пат годинава избор на најуспешни 10 менаџерки

А1 On - 23.03.2019

Традиционалната манифестација „Избор на најуспешни жени менаџери“ годинава ќе се одржи на 28 март. Дваесет и трети пат ќе бидат прогласени најуспешните 10 жени менаџерки за 2018 година. Во годинашниот избор во топ 10-те најуспешни менаџерки, како ...

По 23-ти пат годинава избор на најуспешни 10 менаџерки

Канал5 - 23.03.2019

Традиционалната манифестација „Избор на најуспешни жени менаџери" годинава ќе се одржи на 28 март. Дваесет и трети пат ќе бидат прогласени најуспешните 10 жени менаџерки за 2018 година. Во годинашниот избор во топ 10-те најуспешни менаџерки, како ...

По 23-ти пат годинава избор на најуспешни 10 менаџерки

MakPress - 23.03.2019

Традиционалната манифестација „Избор на најуспешни жени менаџери“ годинава ќе се одржи на 28 март. Дваесет и трети пат ќе бидат прогласени најуспешните 10 жени менаџерки за 2018 година. Во годинашниот избор во топ 10-те најуспешни менаџерки, како ...

По 23-ти пат годинава избор на најуспешни 10 менаџерки

ММС - 23.03.2019

Традиционалната манифестација „Избор на најуспешни жени менаџери“ годинава ќе се одржи на 28 март. Дваесет и трети пат ќе бидат прогласени најуспешните 10 жени менаџерки за 2018 година. Во годинашниот избор во топ 10-те најуспешни менаџерки, како ...

Полковник Ирена Минева меѓу најуспешните жени менаџерки во Македонија

МКД - 23.03.2019

Традиционалната манифестација „Избор на најуспешни жени менаџери" годинава ќе се одржи на 28 март. Дваесет и трети пат ќе бидат прогласени најуспешните 10 жени менаџерки за 2018 година. Во годинашниот избор во топ 10-те најуспешни менаџерки, како ...