TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕУ за бојкотот на СДСМ: Брисел не претпочита повлекување

Курир - 07.05.2014

Гласноговорникот на Штефан Филе, Петар Стано во интервју за порталот „Фактор“ вели дека Брисел претпочита ангажман, а не повлекување, одговарајќи на прашањето какви се политичките последици со ...

Петар Стано: За излез од кризата потребен е дијалог меѓу власта и опозицијата!

Либертас - 07.05.2014

Ние сме свесни дека главната опозициска партија е разочарана со изборниот процес и не ги признава резултатите. Ова е несреќна ситуација. Ние претпочитаме ангажман, а не повлекување.

Стано: За излез од кризата потребен е дијалог меѓу власта и опозицијата!

Локално - 07.05.2014

Главната опозициска партија е разочарана со изборниот процес и не ги признава резултатите. Ова е несреќна ситуација, но Брисел претпочита ангажман, а не повлекување.

ИНТЕРВЈУ Петар Стано: За излез од кризата потребен е дијалог меѓу власта и опозицијата!

Фактор - 07.05.2014

Главната опозициска партија е разочарана со изборниот процес и не ги признава резултатите. Ова е несреќна ситуација, но Брисел претпочита ангажман, а не повлекување.

ЕУ за бојкотот на СДСМ: Брисел претпочита ангажман а не повлекување

Press24 - 07.05.2014

Брисел претпочита ангажман, а не повлекување, вели гласноговорникот на Штефан Филе, Петар Стано во интервју за порталот „Фактор“ , одговарајќи на прашањето какви се политичките последици со бојкотот ...

ЕУ за бојкотот на СДСМ: Брисел не претпочита повлекување

Вистина.мк - 07.05.2014

Гласноговорникот на Штефан Филе, Петар Стано во интервју за порталот „Фактор“ вели дека Брисел претпочита ангажман, а не повлекување, одговарајќи на прашањето какви се политичките последици со ...

ЕУ за бојкотот на СДСМ: Брисел не претпочита повлекување

Денешен - 07.05.2014

Гласноговорникот на Штефан Филе, Петар Стано во интервју за порталот „Фактор“ вели дека Брисел претпочита ангажман, а не повлекување, одговарајќи на прашањето какви се политичките последици со ...

ЕУ за бојкотот на СДСМ: Брисел не претпочита повлекување

Lider - 07.05.2014

Гласноговорникот на Штефан Филе, Петар Стано во интервју за порталот „Фактор“ вели дека Брисел претпочита ангажман, а не повлекување, одговарајќи на прашањето какви се политичките последици со ...