TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нелегален патник скриен во чекирана торба на лет од Њујорк до Орландо/ФОТО

Вечер Прес - 24.11.2022

Додека еден куфер минувал низ апаратот за рендген, обезбедувањето на аеродромот ЏФК во Њујорк забележало чаши за вино, пар апостолки и контури на мачка во природна големина. Се испостави дека мачката е вистинска мачка: окер боја, жива и очигледно, ...

На интернет се шири фотографија од куфер од аеродромот во САД – сопственикот вели дека не земал мачка

ТВ21 - 24.11.2022

Луѓето се ПОЗНАТИ дека носат секакви работи во авиони, но снимката од куфер од ЏФК во Њујорк утринава го обиколува светот. Куфер кој патувал од Њујорк до Орландо го привлече вниманието на обезбедувањето на аеродромот поради силуетата на мачка во ...

Необичен „патник“ пронајден во куфер пред лет Њујорк-Орландо

Точка - 24.11.2022

Куферот кој е проверен за патување од аеродромот „JFK“ во Њујорк до Орландо на Флорида на 16-ти ноември сигурно содржел некои необични работи. Додека еден куфер минувал низ рендген апаратот, обезбедувањето на аеродромот „JFK“ во Њујорк забележале ...

Необичен „патник“ пронајден во куфер пред лет Њујорк-Орландо (ФОТО)

Вистина.мк - 24.11.2022

Куферот кој е проверен за патување од аеродромот „JFK“ во Њујорк до Орландо на Флорида на 16-ти ноември сигурно содржел некои необични работи. Додека еден куфер минувал низ рендген апаратот, обезбедувањето на аеродромот „JFK“ во Њујорк забележале ...

На интернет се шири фотографија од куфер од аеродромот во САД – сопственикот вели дека не земал мачка

Zoom - 24.11.2022

Луѓето се ПОЗНАТИ дека носат секакви работи во авиони, но снимката од куфер од ЏФК во Њујорк утринава го обиколува светот. Куфер кој патувал од Њујорк до Орландо го привлече вниманието на обезбедувањето на аеродромот поради силуетата на мачка во ...