TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германците не сакаат Ангела Меркел повторно да биде канцеларка

Вечер Прес - 26.11.2022

Повеќето Германци не би сакале Ангела Меркел да биде повторно канцеларка, покажува истражувањето на јавното мислење. Според репрезентативното интернет истражување што го спроведе Институтот Civey за Funke Media Grup, околу 70 отсто од анкетираните ...

Повеќето Германци не сакаат Меркел пак да биде канцелар

Макфакс - 26.11.2022

Повеќето Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцелар, покажува истражувањето на јавното мислење. Околу 70 отсто од испитаниците не сакаат враќање на конзервативниот политичар кој се повлече по минатогодишните избори, по 16 години ...

Меркел: Немав моќ да влијаам врз Путин

Канал5 - 25.11.2022

Меркел во интервју објавено за „Шпигел“ изјави дека таа и францускиот претседател Емануел Макрон планирале да организираат разговори со Путин за време на минатото лето, додека таа беше канцелар на Германија.

Меркел сакала да иницира руско-украински разговори: „…Но за Путин е важна само моќта, а јас веќе ја немав“

365 - 25.11.2022

Поранешната германска канцеларка, Ангела Меркел, изјави дека пред заминувањето од функцијата сакала да воспостави европски формат разговори за решавање на тензиите долж украинската граница, во кои би биле вклучени францускиот претседател Емануел ...

Еднаш го запре, вторпат немала моќ: Чекаше ли Путин германската канцеларка Меркел да си замине од функцијата?!

Бриф - 25.11.2022

Пред да започне инвазијата на Русија врз Укрина, светот се соочуваше со ковид пандемијата, недостигот на вакцини, економската криза предизвикана од пандемијата… што го земаа речиси целото внимание и фокусoт на лидерите.

Меркел сакала да иницира руско-украински разговори, но веќе немала авторитет

Lider - 25.11.2022

Поранешната германска канцеларка, Ангела Меркел, изјави дека пред заминувањето од функцијата сакала да воспостави европски формат разговори за решавање на тензиите долж украинската граница, во кои би биле вклучени францускиот претседател Емануел ...

Повеќето Германци не сакаат Меркел пак да биде канцелар

Точка - 26.11.2022

Повеќето Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцелар, покажува истражувањето на јавното мислење. Околу 70 отсто од испитаниците не сакаат враќање на конзервативниот политичар кој се повлече по минатогодишните избори, по 16 години ...

Повеќето Германци не сакаат Меркел пак да биде канцелар

MTM - 26.11.2022

Повеќето Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцелар, покажува истражувањето на јавното мислење. Околу 70 отсто од испитаниците не сакаат враќање на конзервативниот политичар кој се повлече по минатогодишните избори, по 16 години ...

Анкета: Повеќето Германци не ја сакаат повторно Ангела Меркел

А1 On - 26.11.2022

Повеќето Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцелар, покажува истражувањето на јавното мислење. Околу 70 отсто од испитаниците не сакаат враќање на конзервативниот политичар кој се повлече по минатогодишните избори, по 16 години ...

Повеќето Германци не ја сакаат повторно Ангела Меркел

Слободен Печат - 26.11.2022

Мнозинството Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцелар, покажа истражувањето на јавното мислење. Околу 70 отсто од испитаниците не сакаат враќање на конзервативната политичарка која се повлече по минатогодишните избори, по 16 ...

Анкета: Повеќето Германци не ја сакаат повторно Ангела Меркел

Алсат-М - 26.11.2022

Повеќето Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцелар, покажува истражувањето на јавното мислење. Околу 70 отсто од испитаниците не сакаат враќање на конзервативниот политичар кој се повлече по минатогодишните избори, по 16 години ...

Анкета: Повеќето Германци не ја сакаат повторно Ангела Меркел

Zoom - 26.11.2022

Повеќето Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцелар, покажува истражувањето на јавното мислење. Околу 70 отсто од испитаниците не сакаат враќање на конзервативниот политичар кој се повлече по минатогодишните избори, по 16 години ...

Анкета: Повеќето Германци не ја сакаат повторно Ангела Меркел

24 Вести - 26.11.2022

Мнозинството Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцелар, покажа истражувањето на јавното мислење. Околу 70 отсто од испитаниците не сакаат враќање на конзервативната политичарка која се повлече по минатогодишните избори, по 16 ...

Корпа за Меркел - Германците не ја сакаат повторно за канцелар

Press24 - 26.11.2022

Повеќето Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцелар, покажува истражувањето на јавното мислење. Околу 70 отсто од испитаниците не сакаат враќање на конзервативниот политичар кој се повлече по минатогодишните избори, по 16 години ...

Анкета: Повеќето Германци не ја сакаат повторно Ангела Меркел

Во Центар - 26.11.2022

– Мнозинството Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцелар, покажа истражувањето на јавното мислење. Околу 70 отсто од испитаниците не сакаат враќање на конзервативната политичарка која се повлече по минатогодишните избори, по 16 ...

Германците не сакаат Меркел пак да биде канцелар

Н.Македонија - 26.11.2022

Повеќето Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцелар, покажува истражувањето на јавното мислење. Околу 70 отсто од испитаниците не сакаат враќање на конзервативниот политичар кој се повлече по минатогодишните избори, по 16 години ...

Анкета: Повеќето Германци не ја сакаат повторно Ангела Меркел

ТВ21 - 26.11.2022

Мнозинството Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцелар, покажа истражувањето на јавното мислење. Околу 70 отсто од испитаниците не сакаат враќање на конзервативната политичарка која се повлече по минатогодишните избори, по 16 ...

Германци не ја сакаат повторно Ангела Меркел

4NEWS - 26.11.2022

Мнозинството Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцелар, покажа истражувањето на јавното мислење. Околу 70 отсто од испитаниците не сакаат враќање на конзервативната политичарка која се повлече по минатогодишните избори, по 16 ...

Повеќето Германци не ја сакаат повторно Ангела Меркел

Локално - 26.11.2022

Мнозинството Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцеларка, покажа истражувањето на јавното мислење. Околу 70 отсто од испитаниците не сакаат враќање на конзервативниот политичар кој се повлече по минатогодишните избори, по 16 ...

Повеќето Германци не сакаат Меркел пак да биде канцелар

24Инфо - 26.11.2022

Мнозинството Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцелар, покажа истражувањето на јавното мислење. Околу 70 отсто од испитаниците не сакаат враќање на конзервативната политичарка која се повлече по минатогодишните избори, по 16 ...

Анкета: Повеќето Германци не ја сакаат повторно Ангела Меркел

Нетпрес - 26.11.2022

Мнозинството Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцелар, покажа истражувањето на јавното мислење. Околу 70 отсто од испитаниците не сакаат враќање на конзервативната политичарка која се повлече по минатогодишните избори, по 16 ...

Повеќето Германци не сакаат Меркел пак да биде канцелар

Centar - 26.11.2022

Повеќето Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцелар, покажува истражувањето на јавното мислење. Околу 70 отсто од испитаниците не сакаат враќање на конзервативниот политичар кој се повлече по минатогодишните избори, по 16 години ...

Анкета: Повеќето Германци не ја сакаат повторно Ангела Меркел

MakPress - 27.11.2022

Мнозинството Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцелар, покажа истражувањето на јавното мислење. Околу 70 отсто од испитаниците не сакаат враќање на конзервативната политичарка која се повлече по минатогодишните избори, по 16 ...