TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Симовски прозива: Македонија ќе се подготвува за Шведска и за Србија!

Sport 1 - 17.05.2018

Женската ракометна репрезентација на Македонија ќе ги одигра последните два натпревара од квалификациите за Европското првенство на крајот на оваа година. Селекторот Симе Симовски го објави проширениот список за подготовките во претстојниве две ...

Симовски со поширок список за завршните квалификации за ЕП 2018

Екипа - 17.05.2018

Селектрот на женската ракометна репрезентација, Симе Симовски, го објави поширокиот список од 27 ракометарки за последните два натпревари од квалификациите за ЕП 2018 против селекциите на Шведска и на Србија.

Симовски го објави поширокиот список за дуелите со Шведска и Србија

Gol.mk - 17.05.2018

Селекторот на Женската сениорска репрезентација на Македонија, Симе Симовски, го објави поширокиот список од 27 ракометарки за претстојните два квалификациски натпревари за ЕП 2018 против селекциите на Шведска и Србија.

Симовски го објави поширокиот список за Шведска и Србија

24 Ракомет - 17.05.2018

Селекторот на женската ракометна репрезентација Симе Симовски го објави поширокиот список од 27 ракометарки за престојните квалификациски дуели за ЕП 2018 против Шведска и Србија. ПОШИРОК СПИСОК НА РАКОМЕТАРКИ за квалификациите за ЕП Драгана ...

Селекторот Симовски ја направи првата селекција за дуелите со Шведска и Србија

Дерби - 17.05.2018

Селекторот на женската ракометна репрезентаација на Македонија, Симе Симовски, ова утро го објави поширокиот список од 27 ракометарки кои ќе ги започнат подготовките за квалификациските натпревари против Шведска и Србија.

Симовски го објави поширокиот список за квалификациските натпревари со Шведска и Србија

А1 On - 17.05.2018

Селекторот на македонската репрезентација Симе Симовски, го објави поширокиот список од 27 ракометарки за претстојните квалификациски натпревари за Европското првенство 2018 против селекциите на Шведска и Србија.

Симовски го објави поширокиот список за натпреварите со Шведска и Србија

Курир - 17.05.2018

Селекторот на македонската репрезентација Симе Симовски, го објави поширокиот список од 27 ракометарки за претстојните квалификациски натпревари за Европското првенство 2018 против селекциите на Шведска и Србија.

Симовски го објави поширокиот список за мечевите со Шведска и Србија

МКД - 17.05.2018

Селекторот на женската ракометна репрезентација, Симе Симовски го објави поширокиот список од 27 ракометарка за престојните два квалификациски натпревари за ЕП 2018 против Шведска и Србија.

Симовски го објави поширокиот список за квалификациските натпревари со Шведска и Србија

Канал5 - 17.05.2018

Селекторот на македонската репрезентација Симе Симовски, го објави поширокиот список од 27 ракометарки за претстојните квалификациски натпревари за Европското првенство 2018 против селекциите на Шведска и Србија.

Кој се најде на поширокиот список за квалификациските натпревари со Шведска и Србија

+инфо - 17.05.2018

Селекторот на македонската репрезентација Симе Симовски, го објави поширокиот список од 27 ракометарки за претстојните квалификациски натпревари за Европското првенство 2018 против селекциите на Шведска и Србија.

Симовски го објави списокот за Шведска и Србија

Спортклуб - 17.05.2018

Симе Симовски, селекторот на Женската сениорска репрезентација на Македонија, го објави поширокиот список од 27 ракометарки за претстојните два квалификациски натпревари за ЕП 2018 против селекциите на Шведска и Србија.

Симовски го објави поширокиот список за натпреварите со Шведска и Србија

Република - 17.05.2018

Селекторот на македонската женска ракометна репрезентација Симе Симовски, го објави поширокиот список од 27 ракометарки за претстојните квалификациски натпревари за Европското првенство 2018 против селекциите на Шведска и Србија.

Симовски го објави списокот за мечевите во Шведска и Србија

TopSport - 17.05.2018

Селекторот на женската сениорска репрезентација на Македонија, Симе Симовски, го објави поширокиот список од 27 ракометарки за претстојните два квалификациски натпревари за ЕП 2018 против селекциите на Шведска и Србија.

Симовски го објави поширокиот список за квалификациските натпревари со Шведска и Србија

Вечер - 17.05.2018

Селекторот на македонската репрезентација Симе Симовски, го објави поширокиот список од 27 ракометарки за претстојните квалификациски натпревари за Европското првенство 2018 против селекциите на Шведска и Србија.

Симовски го објави списокот за мечевите во Шведска и Србија

Макфакс - 17.05.2018

Селекторот на женската сениорска репрезентација на Македонија, Симе Симовски, го објави поширокиот список од 27 ракометарки за претстојните два квалификациски натпревари за ЕП 2018 против селекциите на Шведска и Србија.

Симовски го објави списокот за мечевите во Шведска и Србија

Точка - 17.05.2018

Селекторот на женската сениорска репрезентација на Македонија, Симе Симовски, го објави поширокиот список од 27 ракометарки за претстојните два квалификациски натпревара за ЕП 2018 против селекциите на Шведска и Србија.

Симовски го објави поширокиот список за натпреварите со Шведска и Србија

Sport M - 17.05.2018

Селекторот на македонската репрезентација Симе Симовски, го објави поширокиот список од 27 ракометарки за претстојните квалификациски натпревари за Европското првенство 2018 против селекциите на Шведска и Србија.

Селекторот Симовски го објави поширокиот список за квалификациите

SportMedia - 18.05.2018

Селекторот на Женската сениорска репрезентација на Македонија, Симе Симовски, го објави поширокиот список од 27 ракометарки за претстојните два квалификациски натпревари за ЕП 2018 против Шведска и против Србија.

Симовски го објави поширокиот список за натпреварите со Шведска и Србија

Спортски - 18.05.2018

Селекторот на македонската репрезентација Симе Симовски, го објави поширокиот список од 27 ракометарки за претстојните квалификациски натпревари за Европското првенство 2018 против селекциите на Шведска и Србија.