TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единаесетти пожарникарски крос покрај Вардар

Н.Македонија - 16.05.2018

На кејот на реката Вардар, во близината на спортскиот центар „Јане Сандански“ се одржа пожарникарскиот крос-натпревар „Пожарко 2018“. Право на учество на кросот, кој се одржува единаесетти пат во категориите машки 600 метри и женски 500 метри, имаа ...

Утре во населба Аеродром по 11. пат пожарникарски крос покрај Вардар

Вечер - 14.05.2018

Традиционалниот пожарникарски крос – натпревар „Пожарко 2018“ по единаесетти пат ќе се одржи утре на кејот на реката Вардар, во близина на СЦ „Јане Сандански“ општина Аеродром. Стартот е во 10 часот, а право на учество на кросот, во конкуренција на ...

Единаесетти пожарникарски крос покрај Вардар

Скопје инфо - 14.05.2018

Традиционалниот пожарникарски крос - натпревар „Пожарко 2018“ по единаесетти пат ќе се одржи утре, 15.5.2018 година (вторник), на кејот на реката Вардар, во близина на СЦ „Јане Сандански“ Општина Аеродром, со почеток во 10:00 часот.

Единаесетти пожарникарски крос покрај Вардар

Макфакс - 15.05.2018

Традиционалниот пожарникарски крос-натпревар „Пожарко 2018“ единаесетти пат ќе се одржи денеска на кејот на реката Вардар во близина на СЦ „Јане Сандански“, општина Аеродром, со почеток во 10 часот.

Единаесетти пожарникарски крос покрај Вардар

Стандард - 15.05.2018

Традиционалниот пожарникарски крос- натпревар „Пожарко 2018“ денеска по единаесетти пат ќе се одржи на кејот на реката Вардар, во близина на СЦ „Јане Сандански“ во општина Аеродром. Право на учество на кросот, во конкуренција на категорија машки 600 ...

Единаесетти пожарникарски крос покрај Вардар

Канал5 - 15.05.2018

Традиционалниот пожарникарски крос- натпревар „Пожарко 2018“ денеска по единаесетти пат ќе се одржи на кејот на реката Вардар, во близина на СЦ „Јане Сандански“ во општина Аеродром. Право на учество на кросот, во конкуренција на категорија машки 600 ...

Единаесетти пожарникарски крос покрај Вардар

А1 On - 15.05.2018

Традиционалниот пожарникарски крос- натпревар „Пожарко 2018“ денеска по единаесетти пат ќе се одржи на кејот на реката Вардар, во близина на СЦ „Јане Сандански“ во општина Аеродром. Право на учество на кросот, во конкуренција на категорија машки 600 ...

Единаесетти пожарникарски крос покрај Вардар

Сител - 15.05.2018

Традиционалниот пожарникарски крос- натпревар „Пожарко 2018“ денеска по единаесетти пат ќе се одржи на кејот на реката Вардар, во близина на СЦ „Јане Сандански“ во општина Аеродром. Право на учество на кросот, во конкуренција на категорија машки 600 ...