TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во последната деценија Албанија ја напуштиле 4.000 лекари

А1 On - 20.02.2020

Во последната деценија Албанија ја напуштите четири илјади лекари од општа пракса но и специјалисти по одредена медицинска гранка. „Албанските лекари секој ден се повеќе се стремат да заминат во земјите на Европската унија, а прво место зазема ...

Албанија ја напуштиле 4.000 лекари за 10 години

+инфо - 20.02.2020

Во последната деценија Албанија ја напуштите четири илјади лекари од општа пракса но и специјалисти по одредена медицинска гранка. – Албанските лекари секој ден се повеќе се стремат да заминат во земјите на Европската унија, а прво место зазема ...

Во последната деценија Албанија ја напуштиле 4.000 лекари

Нетпрес - 20.02.2020

Во последната деценија Албанија ја напуштите четири илјади лекари од општа пракса но и специјалисти по одредена медицинска гранка. „Албанските лекари секој ден се повеќе се стремат да заминат во земјите на Европската унија, а прво место зазема ...

Во последната деценија Албанија ја напуштиле 4.000 лекари

24Инфо - 20.02.2020

– Во последната деценија Албанија ја напуштите четири илјади лекари од општа пракса но и специјалисти по одредена медицинска гранка. „Албанските лекари секој ден се повеќе се стремат да заминат во земјите на Европската унија, а прво место зазема ...

Во последната деценија Албанија ја напуштиле 4.000 лекари

Сител - 20.02.2020

Во последната деценија Албанија ја напуштите четири илјади лекари од општа пракса но и специјалисти по одредена медицинска гранка. „Албанските лекари секој ден се повеќе се стремат да заминат во земјите на Европската унија, а прво место зазема ...

Четири илјади лекари и 9 000 медицински сестри ја напуштиле Албанија за 10 години

Денешен - 20.02.2020

Во последната деценија Албанија ја напуштите четири илјади лекари од општа пракса но и специјалисти по одредена медицинска гранка. „Албанските лекари секој ден се повеќе се стремат да заминат во земјите на Европската Унија, а прво место зазема ...

Во последната деценија Албанија ја напуштиле 4.000 лекари

Опсервер - 20.02.2020

Во последната деценија Албанија ја напуштите четири илјади лекари од општа пракса но и специјалисти по одредена медицинска гранка. „Албанските лекари секој ден се повеќе се стремат да заминат во земјите на Европската унија, а прво место зазема ...

Албанските лекари секој ден сè повеќе се стремат да заминат во земјите на ЕУ

Слободен Печат - 20.02.2020

Многу поголема е бројката на медицинските сестри кои ја напуштиле Албанија. Во последната деценија Албанија ја напуштите четири илјади лекари од општа пракса но и специјалисти по одредена медицинска гранка.

Во последната деценија Албанија ја напуштиле 4.000 лекари

Либертас - 20.02.2020

– Во последната деценија Албанија ја напуштите четири илјади лекари од општа пракса но и специјалисти по одредена медицинска гранка. „Албанските лекари секој ден се повеќе се стремат да заминат во земјите на Европската унија, а прво место зазема ...

Во последната деценија Албанија ја напуштиле 4.000 лекари

MakPress - 20.02.2020

Во последната деценија Албанија ја напуштите четири илјади лекари од општа пракса но и специјалисти по одредена медицинска гранка. „Албанските лекари секој ден се повеќе се стремат да заминат во земјите на Европската унија, а прво место зазема ...