TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ако имате бенка на некое од овие места, ќе ве следи среќа во животот

Кафе пауза - 21.05.2020

Поаѓајќи од принципите на древните култури кои проучуваат различни сегменти на животот, а со тоа и бенките на телото, тешко е да се заобиколи хиндуизмот. Се верува дека бенките на одреден дел од телото означуваат некаква состојба или уште подобро, ...

Ако имате бенка на некое од овие места, ќе ве следи среќа во животот

Вистина.мк - 21.05.2020

Поаѓајќи од принципите на древните култури кои проучуваат различни сегменти на животот, а со тоа и бенките на телото, тешко е да се заобиколи хиндуизмот. Се верува дека бенките на одреден дел од телото означуваат некаква состојба или уште подобро, ...

Ако имате бенка на некое од овие места, ќе ве следи среќа во животот

Пулс24 - 21.05.2020

Поаѓајќи од принципите на древните култури кои проучуваат различни сегменти на животот, а со тоа и бенките на телото, тешко е да се заобиколи хиндуизмот. Се верува дека бенките на одреден дел од телото означуваат некаква состојба или уште подобро, ...

Ако имате бенка на некое од овие места, ќе ве следи среќа во животот

Курир - 21.05.2020

Поаѓајќи од принципите на древните култури кои проучуваат различни сегменти на животот, а со тоа и бенките на телото, тешко е да се заобиколи хиндуизмот. Се верува дека бенките на одреден дел од телото означуваат некаква состојба или уште подобро, ...