TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За на лекар не треба дозвола во полициски час, организиран превоз за тие што одат на работа, во автомобил максимум ...

Р.С.Европа - 08.04.2020

Ако граѓаните имаат потреба од итна медицинска помош за време на полициски час, можат без никаква дозвола да појдат до здравствена установа. Доколку бидат запрени од полиција потребно е да кажат каде одат, а доколку тоа го злоупотребат ќе следат ...

За време за полицискиот час има дежурни такси возила

Фокус - 08.04.2020

Министерот за администрација и информатичко општество, Дамјан Манчевски попладнево на информативната сесија во однос на ограничувањето на движење рече дека град Скопје има организирано дежурни такси возила кои им се на располаѓање на граѓаните за ...

Организиран превоз за здравствените работници во полициски час

+инфо - 08.04.2020

Во соработка со Град Скопје ќе се организира превоз со возила на ЈСП и со други возила за лицата што имаат дозволи и одат на работа во време на забрана за движење, пред сѐ за вработените во здравствени установи и Клиничкиот центар, кои не можат сами ...

Организиран превоз за здравствените работници во полициски час

А1 On - 08.04.2020

Во соработка со Град Скопје ќе се организира превоз со возила на ЈСП и со други возила за лицата што имаат дозволи и одат на работа во време на забрана за движење, пред сè, за вработените во здравствени установи и Клиничкиот центар, кои не можат ...

Организиран превоз за здравствените работници во полициски час

Независен - 08.04.2020

Фото: Б. Грданоски Во соработка со Град Скопје ќе се организира превоз со возила на ЈСП и со други возила за лицата што имаат дозволи и одат на работа во време на забрана за движење, пред сè, за вработените во здравствени установи и Клиничкиот ...

Организиран превоз за здравствените работници во полициски час

ТВ21 - 08.04.2020

Во соработка со Град Скопје ќе се организира превоз со возила на ЈСП и со други возила за лицата што имаат дозволи и одат на работа во време на забрана за движење, пред сè, за вработените во здравствени установи и Клиничкиот центар, кои не можат ...

Организиран превоз за здравствените работници во полициски час

Канал5 - 08.04.2020

Во соработка со Град Скопје ќе се организира превоз со возила на ЈСП и со други возила за лицата што имаат дозволи и одат на работа во време на забрана за движење. Тое пред сè, се однесува за вработените во здравствени установи и Клиничкиот центар, ...

Организиран превоз за здравствените работници во полициски час

Локално - 08.04.2020

Во соработка со Град Скопје ќе се организира превоз со возила на ЈСП и со други возила за лицата што имаат дозволи и одат на работа во време на забрана за движење, пред сè, за вработените во здравствени установи и Клиничкиот центар, кои не можат ...

Здравствените работници за време на полицискиот час ќе имаат организиран превоз

Слободен Печат - 08.04.2020

Во соработка со Град Скопје ќе се организира превоз со возила на ЈСП и со други возила за лицата што имаат дозволи и одат на работа во време на забрана за движење, пред сè, за вработените во здравствени установи и Клиничкиот центар, кои не можат ...

Манчевски: Организиравме превоз за здравствените работници во полициски час

iPortal - 08.04.2020

Во соработка со Град Скопје ќе се организира превоз со возила на ЈСП и со други возила за лицата што имаат дозволи и одат на работа во време на забрана за движење, пред сè, за вработените во здравствени установи и Клиничкиот центар, кои не можат ...

Организиран превоз за здравствените работници во полициски час

Вечер - 08.04.2020

Во соработка со Град Скопје ќе се организира превоз со возила на ЈСП и со други возила за лицата што имаат дозволи и одат на работа во време на забрана за движење, пред сè, за вработените во здравствени установи и Клиничкиот центар, кои не можат ...

Организиран превоз за здравствени работници за време на полицискиот час

360 степени - 08.04.2020

Во соработка со град Скопје, ќе се организира превоз со возила на ЈСП и со други возила за лицата кои имаат дозволи и одат на работа во време на забрана за движење. Ова пред се важи за вработените во здравствени установи и во Клиничкиот центар, кои ...

Организиран превоз за здравствените работници во полициски час

Press24 - 08.04.2020

Во соработка со Град Скопје ќе се организира превоз со возила на ЈСП и со други возила за лицата што имаат дозволи и одат на работа во време на забрана за движење, пред сè, за вработените во здравствени установи и Клиничкиот центар, кои не можат ...

Организиран превоз за здравствените работници во полициски час

Опсервер - 08.04.2020

Скопје, 8 април 2020 () – Во соработка со Град Скопје ќе се организира превоз со возила на ЈСП и со други возила за лицата што имаат дозволи и одат на работа во време на забрана за движење, пред сè, за вработените во здравствени установи и ...

Организиран превоз за здравствените работници за време на полициски час

Нова ТВ - 08.04.2020

Во соработка со Град Скопје ќе се организира превоз со возила на ЈСП и со други возила за лицата што имаат дозволи и одат на работа во време на забрана за движење, пред сè за вработените во здравствени установи и Клиничкиот центар, кои не можат сами ...

Организиран превоз за здравствените работници во полициски час

CivilMedia - 08.04.2020

Во соработка со Град Скопје ќе се организира превоз со возила на ЈСП и со други возила за лицата што имаат дозволи и одат на работа во време на забрана за движење, пред сè, за вработените во здравствени установи и Клиничкиот центар, кои не можат ...

Организиран превоз за здравствените работници во полициски час

Frontline - 08.04.2020

Во соработка со Град Скопје ќе се организира превоз со возила на ЈСП и со други возила за лицата што имаат дозволи и одат на работа во време на забрана за движење, пред сè, за вработените во здравствени установи и Клиничкиот центар, кои не можат ...

Организиран превоз за здравствените работници во полициски час

Либертас - 08.04.2020

Во соработка со Град Скопје ќе се организира превоз со возила на ЈСП и со други возила за лицата што имаат дозволи и одат на работа во време на забрана за движење, пред сè, за вработените во здравствени установи и Клиничкиот центар, кои не можат ...

За време на викендот и полицискиот час во Скопје ќе има дежурни такси возила

MakPress - 09.04.2020

Во соработка со Град Скопје ќе се организира превоз со возила на ЈСП и со други возила за лицата што имаат дозволи и одат на работа во време на забрана за движење, пред сè, за вработените во здравствени установи и Клиничкиот центар, кои не можат ...