TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нема слободен кревет на битолската ортопедија, двојно зголемен бројот на пациенти со скршеници

ТВ21 - 12.01.2019

Ниските температури кои паднаа и под -20 степени во Битола предизвикаа мрзнење на улиците, а тоа е главната причина за зголемениот број на битолчани со скршеници кои се јавиле во Клиничката болница.

Нема слободен кревет на битолската ортопедија, двојно зголемен бројот на пациенти со скршеници

4NEWS - 12.01.2019

Ниските температури кои паднаа и под -20 степени во Битола предизвикаа мрзнење на улиците, а тоа е главната причина за зголемениот број на битолчани со скршеници кои се јавиле во Клиничката болница.