TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Финансиски хороскоп за октомври 2023 година!

Кафе пауза - 29.09.2023

Ви споделуваме финансиски хороскоп за октомври 2023 година! Ќе бидете полни со енергија овој месец, а тоа ќе ви помогне да постигнете финансиски успех. Ова е време да размислите за инвестиции или да започнете сопствен бизнис.

Два хороскопски знаци ќе пливаат во пари во октомври – Дали сте меѓу нив?

Centar - 29.09.2023

Бик (20.04 – 20.05): Подгответе се за финансиски просперитетен октомври, Бик! Вашата напорна работа и посветеност ќе се исплатат. На повидок се можности за зголемен приход. Внимавајте на нови проекти, инвестиции или понуди за работа што може да ...