TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ривервју резиденс – урбан дом во скопје опкружен со природа

Сакам да кажам - 13.06.2018

Станбениот објект Ривервју резиденс (Riverview Residence) е најновиот проект на „Бортас“, градежна фирма со 27-годишна традиција, што се гради во населбата Криви Дол. Објектот се наоѓа на кејот на Вардар, со непречен поглед кон Градски парк и Водно, ...

Во време на урбана џунгла, изберете дом опкружен со природа

+инфо - 13.06.2018

Од „Бортас“ велат дека со новата зграда сакаат да понудат еден нов концепт на домување, кој ќе овозможи убаво и пријатно живеење во секој дел од денот. Во време на сообраќаен метеж и урбанистички хаос во главниот град, секој заслужува дом во мирна и ...

Во време на урбана џунгла, изберете дом опкружен со природа

Фактор - 13.06.2018

Во време на сообраќаен метеж и урбанистички хаос во главниот град, секој заслужува дом во мирна и урбана средина, каде што може да ужива во динамичното секојдневие. Населбата Криви Дол е една од новите атрактивни локации, која нуди одлични услови за ...

Во време на џунгла, изберете дом опкружен со природа

Н.Македонија - 13.06.2018

Во време на сообраќаен метеж и урбанистички хаос во главниот град, секој заслужува дом во мирна и урбана средина, каде што може да ужива во динамичното секојдневие. Населбата Криви Дол е една од новите атрактивни локации, која нуди одлични услови за ...

(Фото) Во време на урбана џунгла, изберете дом опкружен со природа

еМагазин - 13.06.2018

Во време на сообраќаен метеж и урбанистички хаос во главниот град, секој заслужува дом во мирна и урбана средина, каде што може да ужива во динамичното секојдневие.Населбата Криви Дол е една од новите атрактивни локации, која нуди одлични услови за ...

Во време на урбана џунгла, изберете дом опкружен со природа

Press24 - 13.06.2018

Во време на сообраќаен метеж и урбанистички хаос во главниот град, секој заслужува дом во мирна и урбана средина, каде што може да ужива во динамичното секојдневие. Населбата Криви Дол е една од новите атрактивни локации, која нуди одлични услови за ...

Во време на урбана џунгла, изберете дом опкружен со природа

Оff.net - 13.06.2018

Во време на сообраќаен метеж и урбанистички хаос во главниот град, секој заслужува дом во мирна и урбана средина, каде што може да ужива во динамичното секојдневие. Населбата Криви Дол е една од новите атрактивни локации, која нуди одлични услови за ...

Во време на урбана џунгла, изберете дом опкружен со природа

Точка - 13.06.2018

Во време на сообраќаен метеж и урбанистички хаос во главниот град, секој заслужува дом во мирна и урбана средина, каде што може да ужива во динамичното секојдневие. Населбата Криви Дол е една од новите атрактивни локации, која нуди одлични услови за ...