TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шешељ повторно ги запали знамињата на ЕУ и НАТО

Макфакс - 24.03.2019

Лидерот на српските радикали, Воислав Шешељ, на денешното одбележување на 20-годишнината од бомбардирањето на поранешната Сојузна Република Југославија, ги запали знамињата на ЕУ и НАТО. Со тоа симболично испрати порака за односот на српските ...

Шешељ запали знамиња на ЕУ и НАТО во центарот на Белград

Р.С.Европа - 24.03.2019

На денешниот протестен марш во организација на националистичката Српска радикална партија (СРС), а по повод 20-годишнината од интервенцијата на НАТО врз поранешна СРЈ, осудениот за воени злосторства Воијислав Шешељ ги запалил знамиња на ЕУ и НАТО, ...

Шешељ запали знамиња на ЕУ и НАТО во центарот на Белград

24 Вести - 24.03.2019

Во организација на националистичката Српска радикална партија (СРС) денеска во центарот на Белград се одржа протестен марш по повод 20-годишнината од почетокот на воздушните напади на НАТО врз поранешна СР Југославија, на кои беа запалени знамиња на ...

Шешељ повторно ги запали знамињата на НАТО и САД

Магазин - 24.03.2019

Лидерот на Српската радикална партија Војислав Шешељ во центарот на Белград ги запали знамињата на САД и НАТО. Српската радикална партија на пладне во центарот на Белград организираше собир по повод 20 години од бомбардирањето на Србија.

Шешељ ги запали знамињата на НАТО и САД на собирот во Белград

А1 On - 24.03.2019

Лидерот на Српската радикална партија Воислав Шешељ во центарот на Белград ги запали знамињата на САД и НАТО. Српската радикална партија на пладне во центарот на Белград организираше собир по повод 20 години од бомбардирањето на Србија.

Шешељ повторно ги запали знамињата на ЕУ и НАТО

24Инфо - 24.03.2019

Лидерот на српските радикали, Воислав Шешељ, на денешното одбележување на 20-годишнината од бомбардирањето на поранешната Сојузна Република Југославија, ги запали знамињата на ЕУ и НАТО. Со тоа симболично испрати порака за односот на српските ...

Шешељ запали знамиња на ЕУ и НАТО во центарот на Белград

Алфа - 24.03.2019

На денешниот протестен марш во организација на националистичката Српска радикална партија (СРС), а по повод 20-годишнината од интервенцијата на НАТО врз поранешна СРЈ, осудениот за воени злосторства Воијислав Шешељ ги запалил знамиња на ЕУ и НАТО, ...

Шешељ запали знамиња на ЕУ и НАТО во центарот на Белград

Нетпрес - 24.03.2019

Во организација на националистичката Српска радикална партија (СРС) денеска во центарот на Белград се одржа протестен марш по повод 20-годишнината од почетокот на воздушните напади на НАТО врз поранешна СР Југославија, на кои беа запалени знамиња на ...

Шешељ повторно ги запали знамињата на ЕУ и НАТО

Локално - 24.03.2019

Лидерот на српските радикали, Воислав Шешељ, на денешното одбележување на 20-годишнината од бомбардирањето на поранешната Сојузна Република Југославија, ги запали знамињата на ЕУ и НАТО. Со тоа симболично испрати порака за односот на српските ...

Шешељ запали знамиња на ЕУ и НАТО во центарот на Белград

Скопје1 - 24.03.2019

На денешниот протестен марш во организација на националистичката Српска радикална партија (СРС), а по повод 20-годишнината од интервенцијата на НАТО врз поранешна СРЈ, осудениот за воени злосторства Воијислав Шешељ ги запалил знамиња на ЕУ и НАТО, ...

Шешељ запали знамиња на ЕУ и НАТО во центарот на Белград

1tv - 24.03.2019

Во организација на националистичката Српска радикална партија (СРС) денеска во центарот на Белград се одржа протестен марш по повод 20-годишнината од почетокот на воздушните напади на НАТО врз поранешна СР Југославија, на кои беа запалени знамиња на ...

Реприза од минатото: Шешељ повторно јавно ги спали знамињата од НАТО и ЕУ

Таратур - 25.03.2019

Лидерот на српските радикали, Воислав Шешељ, на одбележувањето од 20-годишнината од бомбардирањето на тогашна СР Југославија од страна на НАТО, јавно ги запали знамињата на Европската унија и НАТО.

Шешељ запали знамиња на ЕУ и НАТО во центарот на Белград

24Инфо - 24.03.2019

Во организација на националистичката Српска радикална партија (СРС) денеска во центарот на Белград се одржа протестен марш по повод 20-годишнината од почетокот на воздушните напади на НАТО врз поранешна СР Југославија, на кои беа запалени знамиња на ...

Шешељ запали знамиња на ЕУ и НАТО во центарот на Белград

Независен - 24.03.2019

Во организација на националистичката Српска радикална партија (СРС) денеска во центарот на Белград се одржа протестен марш по повод 20-годишнината од почетокот на воздушните напади на НАТО врз поранешна СР Југославија, на кои беа запалени знамиња на ...

Шешељ запали знамиња на ЕУ и НАТО во центарот на Белград

+инфо - 24.03.2019

Во организација на националистичката Српска радикална партија (СРС) денеска во центарот на Белград се одржа протестен марш по повод 20-годишнината од почетокот на воздушните напади на НАТО врз поранешна СР Југославија, на кои беа запалени знамиња на ...

Шешељ запали знамиња на ЕУ и НАТО во центарот на Белград

MakPress - 24.03.2019

Во организација на националистичката Српска радикална партија (СРС) денеска во центарот на Белград се одржа протестен марш по повод 20-годишнината од почетокот на воздушните напади на НАТО врз поранешна СР Југославија, на кои беа запалени знамиња на ...

Шешељ запали знамиња на ЕУ и НАТО во центарот на Белград

Фокус - 24.03.2019

Во организација на националистичката Српска радикална партија (СРС) денеска во центарот на Белград се одржа протестен марш по повод 20-годишнината од почетокот на воздушните напади на НАТО врз поранешна СР Југославија, на кои беа запалени знамиња на ...

Шешељ запали знамиња на ЕУ и НАТО во центарот на Белград

Либертас - 24.03.2019

Во организација на националистичката Српска радикална партија (СРС) денеска во центарот на Белград се одржа протестен марш по повод 20-годишнината од почетокот на воздушните напади на НАТО врз поранешна СР Југославија, на кои беа запалени знамиња на ...

Шешељ запали знамиња на ЕУ и НАТО во центарот на Белград

MTM - 24.03.2019

Маршот започна од улицата „Кнез Михаилова" и заврши пред Претседателската палата. Учесниците на маршот ги предводеше лидерот на СРС и осуден воен злосторник од страна на Хашкиот трибунал, Воислав Шешељ, кој на почетокот на собирот запали знамиња на ...

Шешељ запали знамиња на ЕУ и НАТО во центарот на Белград

Н.Македонија - 24.03.2019

Во организација на националистичката Српска радикална партија (СРС) денеска во центарот на Белград се одржа протестен марш по повод 20-годишнината од почетокот на воздушните напади на НАТО врз поранешна СР Југославија, на кои беа запалени знамиња на ...

Шешељ запали знамиња на ЕУ и НАТО во центарот на Белград

Опсервер - 24.03.2019

Во организација на националистичката Српска радикална партија (СРС) денеска во центарот на Белград се одржа протестен марш по повод 20-годишнината од почетокот на воздушните напади на НАТО врз поранешна СР Југославија, на кои беа запалени знамиња на ...

Шешељ запали знамиња на ЕУ и НАТО во центарот на Белград

Република - 24.03.2019

Во организација на националистичката Српска радикална партија (СРС) денеска во центарот на Белград се одржа протестен марш по повод 20-годишнината од почетокот на воздушните напади на НАТО врз поранешна СР Југославија, на кои беа запалени знамиња на ...

Во центарот на Белград Шешељ запали знамиња на ЕУ и НАТО

Пулс24 - 25.03.2019

Во организација на националистичката Српска радикална партија (СРС) вчера на пладна во центарот на Белград се одржа протестен марш по повод 20-годишнината од почетокот на воздушните напади на НАТО врз поранешна СР Југославија.