TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Герасимовски: Контролите на Зелено пазарче дадоа резултат, ги нема ѓубрето и тревниците се ослободени

Скопје инфо - 18.03.2023

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски кажа дека засилените контроли на Зелено пазарче имале резултат. -Ги нема ѓубрето и сметот и тревниците се ослободени. Патеките се проодни и граѓаните можат слободно да си ги вршат секојдневните ...

Герасимовски: За еден месец, изречени 90 прекршочни казни на Зеленото пазарче

Макфакс - 17.03.2023

Акциите на Секторот за инспекциски работи за расчистување на нелегалните препродавачи во околината на Зелениот пазар се спроведуваат во континуитет веќе месец и половина. Овој пат и градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, им се ...

За еден месец изречени 90 прекршочни казни на Зелено пазарче

Локално - 17.03.2023

Акциите на Секторот за инспекциски работи за расчистување на нелегалните препродавачи во околината на Зелениот пазар се спроведуваат во континуитет веќе месец и половина. Овој пат и градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, им се ...

Герасимовски: За еден месец изречени 90 прекршочни казни на Зелено пазарче

А1 On - 17.03.2023

Акциите на Секторот за инспекциски работи за расчистување на нелегалните препродавачи во околината на Зелениот пазар се спроведуваат во континуитет веќе месец и половина. Овој пат и градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, им се ...

Герасимовски: Инспекциските контроли на нелегалните препродавачи даваат конкретни резултати.

Frontline - 17.03.2023

Акциите на Секторот за инспекциски работи за расчистување на нелегалните препродавачи во околината на Зелениот пазар се спроведуваат во континуитет веќе месец и половина. Овој пат и градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, им се ...

За еден месец изречени 90 прекршочни казни на Зелено пазарче

Независен - 17.03.2023

Акциите на Секторот за инспекциски работи за расчистување на нелегалните препродавачи во околината на Зелениот пазар се спроведуваат во континуитет веќе месец и половина. Овој пат и градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, им се ...

Герасимовски: За еден месец изречени 90 прекршочни казни на Зелено пазарче

Точка - 17.03.2023

Акциите на Секторот за инспекциски работи за расчистување на нелегалните препродавачи во околината на Зелениот пазар се спроведуваат во континуитет веќе месец и половина. Овој пат и градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, им се ...

За еден месец изречени 90 прекршочни казни на Зелено пазарче

Скопје инфо - 17.03.2023

Акциите на Секторот за инспекциски работи за расчистување на нелегалните препродавачи во околината на Зелениот пазар се спроведуваат во континуитет веќе месец и половина. Овој пат и градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, им се ...

За еден месец изречени 90 прекршочни казни на Зелено пазарче

Курир - 17.03.2023

Акциите на Секторот за инспекциски работи за расчистување на нелегалните препродавачи во околината на Зелениот пазар се спроведуваат во континуитет веќе месец и половина. Овој пат и градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, им се ...

Герасимовски: За еден месец изречени 90 прекршочни казни на Зелено пазарче

24Инфо - 17.03.2023

Акциите на Секторот за инспекциски работи за расчистување на нелегалните препродавачи во околината на Зелениот пазар се спроведуваат во континуитет веќе месец и половина. Овој пат и градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, им се ...

Казнети 90 диви тезгаџии околу Зелено пазарче со 150 евра

Фактор - 17.03.2023

Секторот за инспекциски работи од Општина Центар во изминатите месец дека напишал 90 канзи од 150 евра за нелегалните препродавачи во околината на Зелениот пазар во заеднички контроли на комуналните инспектори и редари заедно со припадниците на МВР.

Инспекторите на Центар го расчистија просторот кај Зелен пазар, за еден месец „паднаа“ 90 казни

Слободен Печат - 17.03.2023

Комуналните инспектори на Општина Центар, почнувајќи од февруари спроведуваат засилени инспекциски акции на локации околу Зелен пазар, за да ги санкционираат лицата кои препродаваат производи на зелена површина, пред зградите и на тротоарите околу ...

Герасимовски: За еден месец изречени 90 прекршочни казни на Зелено пазарче

MakPress - 17.03.2023

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски, заедно со комуналните инспектори и редари од општинскиот сектор за инспекциски работи и припадниците на МВР, денеска вршеа контроли во реонот на Зеленото пазарче.

Редовните инспекциски контроли на Зелено пазарче дадоа резултат

Денар - 17.03.2023

Акциските контроли на Зелениот пазар кои на барање на градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски веќе еден месец ги спроведуваат инспекциските служби во Општина Центар даваат резултати.

Герасимовски: За еден месец изречени 90 прекршочни казни на Зелено пазарче

Канал5 - 17.03.2023

Инспекциските контроли на нелегалните препродавачи веќе даваат конкретни резултати. Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски, заедно со комуналните инспектори и редари од општинскиот сектор за инспекциски работи и припадниците на МВР, ...

Редовните инспекциски контроли на Зелено пазарче дадоа резултат

Centar - 17.03.2023

Акциските контроли на Зелениот пазар кои на барање на градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски веќе еден месец ги спроведуваат инспекциските служби во Општина Центар даваат резултати.

Редовните инспекциски контроли на Зелено пазарче дадоа резултат

Бриф - 17.03.2023

Акциските контроли на Зелениот пазар кои на барање на градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски веќе еден месец ги спроведуваат инспекциските служби во Општина Центар даваат резултати.

За еден месец изречени 90 прекршочни казни на Зелено пазарче

Вечер Прес - 17.03.2023

Во акциите на Секторот за инспекциски работи на Општина Центар за расчистување на нелегалните препродавачи во околината на Зелениот пазар кои се спроведуваат во континуитет веќе месец и половина биле изречени 90 прекршочни казни, информираат од ...

Општина Центар: Редовните инспекциски контроли на Зелено пазарче дадоа резултат

МКД - 18.03.2023

Акциските контроли на Зелениот пазар кои на барање на градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски веќе еден месец ги спроведуваат инспекциските служби во Општина Центар даваат резултати.