TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Петчасовен концерт со најголемите домашни музички ѕвезди

Репортер - 21.02.2020

Музички фестивал „Мозаик“, кој годинава ќе се одржи првпат, е замислен како концертна турнеја на најголемите домашни музички ѕвезди. Фестивалот ќе се одржи во Скопје, Куманово и Прилеп. На концертите, што ќе траат по пет часа, првпат на истата сцена ...

Владо Јаневски ве кани на фестивалот „Мозаик“ во СЦ „Борис Трајковски“ (Видео)

Скопје инфо - 21.02.2020

Во пресрет на петчасовниот фестивал „Мозаик“ кој ќе се одржи на 28 февруари во СЦ „Борис Трајковски“, чаирскиот романтичар Владо Јаневски ве кани да бидете дел од оваа голема концертна турнеја на нашите домашни ѕвезди.

Владо Јаневски: На „Мозаик“ ќе приредиме незаборавна вечер

Република - 21.02.2020

Во пресрет на петчасовниот фестивал „Мозаик“ кој ќе се одржи на 28 февруари во СЦ „Борис Трајковски“, Владо Јаневски, кој ќе учествува на фестивалот упати видео покана за оваа голема концертна турнеја на нашите домашни ѕвезди.

Владо Јаневски ве кани на фестивалот „Мозаик“ во СЦ „Борис Трајковски“ ( Видео)

Lady - 21.02.2020

Во пресрет на петчасовниот фестивал „Мозаик“ кој ќе се одржи на 28 февруари во СЦ „Борис Трајковски“, чаирскиот романтичар Владо Јаневски ве кани да бидете дел од оваа голема концертна турнеја на нашите домашни ѕвезди.

(ВИДЕО) Владо Јаневски ве кани на фестивалот „Мозаик“ во СЦ „Борис Трајковски“

Frontline - 21.02.2020

Покрај Владо на фестивалот ќе настапат Слаткаристика, Елита 5, Нокаут, Ферус Мустафов и Сам. Картите се во претпродажба по цена од 150 денари. Во пресрет на петчасовниот фестивал „Мозаик“ кој ќе се одржи на 28 февруари во СЦ „Борис Трајковски“, ...

(ВИДЕО) Владо Јаневски ве кани на фестивалот „Мозаик“ во СЦ „Борис Трајковски“

Екран - 21.02.2020

Во пресрет на петчасовниот фестивал „Мозаик“ кој ќе се одржи на 28 февруари во СЦ „Борис Трајковски“, чаирскиот романтичар Владо Јаневски ве кани да бидете дел од оваа голема концертна турнеја на нашите домашни ѕвезди.

Владо Јаневски ве кани на фестивалот „Мозаик“ во СЦ „Борис Трајковски“

MakPress - 21.02.2020

Во пресрет на петчасовниот фестивал „Мозаик“ кој ќе се одржи на 28 февруари во СЦ „Борис Трајковски“, чаирскиот романтичар Владо Јаневски ве кани да бидете дел од оваа голема концертна турнеја на нашите домашни ѕвезди.

Владо Јаневски ве кани на фестивалот „Мозаик“ во СЦ „Борис Трајковски“

ЗаЗабава - 21.02.2020

Во пресрет на петчасовниот фестивал „Мозаик“ кој ќе се одржи на 28 февруари во СЦ „Борис Трајковски“, чаирскиот романтичар Владо Јаневски ве кани да бидете дел од оваа голема концертна турнеја на нашите домашни ѕвезди.