TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Досега 48 различни општини раководени од градоначалници на ВМРО-ДПМНЕ обезбедиле над 7.600 парцели за „Купи куќа за ...

Сител - 28.03.2016

Досега 48 различни општини раководени од градоначалници на ВМРО-ДПМНЕ обезбедиле над 7 600 парцели кои ќе може да се искористат во рамки на проектот купи куќа за млади. Ова беше иницијатива која Груевски ја покрена при работниот состанок со ...

Иницијативата на Груевски градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ да обезбедат локации за „Купи куќа за млади“ дава одлични ...

Курир - 28.03.2016

Теренските посети на Никола Груески и редовните средби со жителите на општините ширум државата, го покажуваат огромниот интерес на граѓаните за проектот „Купи куќа за млади“. Со проектот „Купи куќа“ под исклучително поволни услови се овозможува ...

Иницијативата на Груевски градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ да обезбедат локации за „Купи куќа за млади“ дава одлични ...

Нетпрес - 28.03.2016

Со проектот „Купи куќа“ под исклучително поволни услови се овозможува младите до 35 години да си го решат стамбеното прашање и да дојдат до свој дом, до своја куќа. Овој проект е надграден со дополнителна иницијатива која ја поведе Никола Груевски, ...

Редовните средби на Груевски со граѓаните го покажуваат интересот за „Купи куќа за млади“

Press24 - 28.03.2016

Теренските посети на Никола Груески и редовните средби со жителите на општините ширум државата, го покажуваат огромниот интерес на граѓаните за проектот „Купи куќа за млади“. Со проектот „Купи куќа“ под исклучително поволни услови се овозможува ...

Иницијативата на Груевски градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ да обезбедат локации за „Купи куќа за млади“ дава резултати

Денешен - 28.03.2016

Теренските посети на Никола Груески и редовните средби со жителите на општините ширум државата, го покажуваат огромниот интерес на граѓаните за проектот „Купи куќа за млади“. Со проектот „Купи куќа“ под исклучително поволни услови се овозможува ...

Иницијативата на Груевски градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ да обезбедат локации за „Купи куќа за млади“ дава одлични ...

Република - 28.03.2016

Иницијативата на Груевски градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ да обезбедат локации за „Купи куќа за млади“ дава одлични резултати Теренските посети на Никола Груески и редовните средби со жителите на општините ширум државата, го покажуваат огромниот ...