TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тројца амбасадори ќе ги претстават своите платформи пред собраниската Комисија за надворешна политика

24Инфо - 24.09.2021

Собраниската Комисија за надворешна политика денеска ќе одржи продолжение на седницата на која тројца новоименувани амбасадори за Москва, Виена и Рим ќе ги претстават платформите за нивната дипломатска активност.

Тројца амбасадори ќе ги претстават своите платформи пред собраниската Комисија за надворешна политика

Опсервер - 24.09.2021

– Собраниската Комисија за надворешна политика денеска ќе одржи продолжение на седницата на која тројца новоименувани амбасадори за Москва, Виена и Рим ќе ги претстават платформите за нивната дипломатска активност.

Новоименуваните амбасадори во Москва, Виена и Рим ќе ги претстават платформите пред собраниската Комисија за надворешна ...

МКД - 24.09.2021

Собраниската Комисија за надворешна политика денеска ќе одржи продолжение на седницата на која тројца новоименувани амбасадори за Москва, Виена и Рим ќе ги претстават платформите за нивната дипломатска активност.

Тројца амбасадори ќе ги претстават своите платформи пред собраниската Комисија за надворешна политика

Lider - 24.09.2021

Собраниската Комисија за надворешна политика денеска ќе одржи продолжение на седницата на која тројца новоименувани амбасадори за Москва, Виена и Рим ќе ги претстават платформите за нивната дипломатска активност.

Тројца амбасадори ќе ги претстават своите платформи пред собраниската Комисија за надворешна политика

360 степени - 24.09.2021

Претставувањето на платформите пред матичната собрансика комисија е последна фаза пред заминувањето на амбасадорите на нивната дипломатска функција Собраниската Комисија за надворешна политика денеска ќе одржи продолжение на седницата на која тројца ...

Тројца амбасадори ќе ги претстават своите платформи пред собраниската Комисија за надворешна политика

Фокус - 24.09.2021

Собраниската Комисија за надворешна политика денеска ќе одржи продолжение на седницата на која тројца новоименувани амбасадори за Москва, Виена и Рим ќе ги претстават платформите за нивната дипломатска активност.

Тројца амбасадори ќе ги претстават своите платформи пред собраниската Комисија за надворешна политика

24 Вести - 24.09.2021

Собраниската Комисија за надворешна политика денеска ќе одржи продолжение на седницата на која тројца новоименувани амбасадори за Москва, Виена и Рим ќе ги претстават платформите за нивната дипломатска активност.

Тројца амбасадори ќе ги претстават своите платформи пред собраниската Комисија за надворешна политика

Либертас - 24.09.2021

Собраниската Комисија за надворешна политика денеска ќе одржи продолжение на седницата на која тројца новоименувани амбасадори за Москва, Виена и Рим ќе ги претстават платформите за нивната дипломатска активност.

Само новиот амбасадор во Индија го помина собранискиот филтер, за другите нова шанса утре

360 степени - 23.09.2021

Слободан Узунов од МНР веќе може да замине во мисијата во Њу Делхи, додека за утре е закажано продолжение на седницата на Комисијата за надворешна политика, на чиј дневен ред преостанати се точките за презентација на тезите на новоименуваните ...