TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Детски креативен камп во Охрид

Курир - 14.06.2018

Детски креативен камп за музика, сцена, лично и тимско усовршување од денеска до сабота ќе се одржува во Охрид. Во креативниот камп предвидени се повеќе активности, меѓу кои правилно дишење, артикулација, изговор, како да се справите со трема, сцена ...

Креативен камп со Дејан Лилиќ во Охрид

Макфакс - 14.06.2018

Охрид од денеска ќе биде домаќин на креативен камп за музика, сцена, лично и тимско усовршување, кој ќе го одржат Дејан Лилиќ, Андријана Јаневска и Давор Петровски. Во креативниот камп предвидени се повеќе активности, но меѓу најважните се: правилно ...

Детски креативен камп во Охрид

Локално - 14.06.2018

Детски креативен камп за музика, сцена, лично и тимско усовршување од денеска до сабота ќе се одржува во Охрид. Во креативниот камп предвидени се повеќе активности, меѓу кои правилно дишење, артикулација, изговор, како да се справите со трема, сцена ...