TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Никола Димитров најави: После датумот следува пресметка со криминалното подземје а ќе има одговорност и за криминалот ...

Centar - 19.09.2019

Министерот Димитров посочи дека после одлуката за датум на ЕУ во Октомври ќе следи пресметка со подземјето и криминалот но и дека ќе има одговорност за криминалот од прислушуваните разговори.

Никола Димитров: После одлуката за датум на ЕУ ќе следи пресметка со подземјето и криминалот и ќе има одговорност за ...

IRL - 19.09.2019

Во вечерашната анализа на Телевизија 24 , Министерот за надворешни работи Никола Димитров истакна дека Власта конечно после одлуката на ЕУ за почеток на преговорите во Октомври ќе започне пресметка со подземјето и криминалот во државата.

Димитров најави: после датумот следува пресметка со криминалното подземје а ќе има одговорност и за криминалот во ...

24 Вести - 18.09.2019

Во вечерашната анализа на ТВ24 со Сеад Ризвановиќ, потпретседателот на ВМРО – ДПМНЕ Александар Николовски го обвини министерот за надворешни работи Никола Димитров дека амбасадор на европска земја го известил дека почесен конзул на неговата земја во ...

(ВИДЕО) Димитров: После одлуката за датум ќе следи пресметка со подземјето и криминалот

iPortal - 18.09.2019

Во вечерашната анализа на ТВ24 со Сеад Ризвановиќ, потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николовски го обвини министерот за надворешни работи Никола Димитров дека амбасадор на европска земја го известил дека почесен конзул на неговата земја во ...

Димитров најави: после датумот следува пресметка со криминалното подземје а ќе има одговорност и за криминалот во ...

Бриф - 18.09.2019

Во вечерашната анализа на ТВ24 со Сеад Ризвановиќ, потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николовски го обвини министерот за надворешни работи Никола Димитров дека амбасадор на европска земја го известил дека почесен конзул на неговата земја во ...