TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Снимки од „Google Earth“ покажуваат нешто чудно на Антартикот: Јутубер смета дека открил пештера и метален штит

Press24 - 23.11.2020

Еден Јутјубер смета дека нешто чудно се случува на Антарктикот и, наводно, има докази за тоа. Самопрогласениот „Чувар на Земјата“ тврди дека додека прелистувал Google Earth, забележал чуден отвор над пештера и „метален штит“ над неа, сè во зоната на ...

Снимки од Google покажуваат нешто чудно на Антарктикот: Овој човек открил тајна пештера и голем метален штит!

Точка - 23.11.2020

Еден Јутјубер смета дека нешто чудно се случува на Антарктикот, а наводно има и докази за тоа. Самопрогласениот „Чувар на Земјата“ тврди дека, додека ја набљудувал Google Earth, забележал чуден отвор над една пештера и 'метален штит' преку неа, сето ...

Снимки на Google Earth покажуваат нешто чудно на Антарктикот (ВИДЕО)

USB - 23.11.2020

Еден YouTube корисник смета дека нешто чудно се случува на Антарктикот, а наводно има и докази за тоа. Самопрогласениот „Чувар на Земјата“ тврди дека, додека ја набљудувал Google Earth, забележал чуден отвор над една пештера и ‘метален штит’ преку ...