TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Клучната бомба во Траекторија) Јанакиески: Ама педерски, од ЦВЕ доставија пониска понуда

Фокус - 12.07.2018

Десетици “бомби“ од прислушуваните разговори одекнаа на денешното рочиште за случајот „Траекторија“, односно за изградбата на автопатите Кичево -Охрид и Миладиновци -Штип со кинески кредити, во кој обвинети се екс премиерот Никола Груевски, ...

Батали ја поевтината понуда, му вели Јанакиески на вработен во неговото министерство за кинеските автопати

Сакам да кажам - 12.07.2018

Некаде околу 250. бомба пуштена на судењето за предметот на СЈО „Траекторија“ за злоупотребите при изградбата на кинеските автопати, вработен во Министерството за транспорт и врски на поранешниот министер Миле Јанакиески, сега обвинет, му кажува: ...

(Клучната бомба во Траекторија) Јанакиески: Ама педерски, од ЦВЕ доставија пониска понуда

iPortal - 12.07.2018

Десетици “бомби“ од прислушуваните разговори одекнаа на денешното рочиште за случајот „Траекторија“, односно за изградбата на автопатите Кичево -Охрид и Миладиновци -Штип со кинески кредити, во кој обвинети се екс премиерот Никола Груевски, ...

Клучната бомба во Траекторија: ЦВЕ, со ист процент, дале пониска понуда. Tаман кога завршивме. Му ја пуштив на Владо, ...

Либертас - 12.07.2018

Десетици “бомби“ од прислушуваните разговори одекнаа на денешното рочиште за случајот „Траекторија“, односно за изградбата на автопатите Кичево -Охрид и Миладиновци -Штип со кинески кредити, во кој обвинети се екс премиерот Никола Груевски, ...

(Клучната бомба во Траекторија) Јанакиески: Ама педерски, од ЦВЕ доставија пониска понуда

Бриф - 12.07.2018

Десетици “бомби“ од прислушуваните разговори одекнаа на денешното рочиште за случајот „Траекторија“, односно за изградбата на автопатите Кичево -Охрид и Миладиновци -Штип со кинески кредити, во кој обвинети се екс премиерот Никола Груевски, ...

Во судницата одекнаа клучните „бомби“ за случајот „Траекторија“

Локално - 12.07.2018

На денешното рочиште за „Траекторија’’ се слушаа снимки од прислушуваните разговори за изградбата на автопатите Кичево -Охрид и Миладиновци -Штип со кинески кредити. Во случајот обвинети се екс премиерот Никола Груевски, поранешниот вице премиер ...