TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грчкиот Устав со корекции против корумпираните политичари

Локално - 15.03.2019

Грчките пратеници гласаа за уставните амандмани, со цел полесно да ги гонат корумпираните политичари. Промените мора да бидат одобрени од парламентот по претстојните избори во октомври. По второто гласање, пратениците гласаа за отстранување на ...

Собранието даде зелено светло за формирање на ново министерство

Нетпрес - 14.03.2019

Кабинетоt на премиерот Зоран Заев наскоро ќе се прошири со ново министерско место откако денеска Собранието даде зелено светло за формирање на новиот државен орган. Собранието гласаше позитивно за потребата од законски измени на два закони со кои ...

Грчкиот Парламент ќе гласа за уставните измени

1tv - 14.03.2019

За предлозите за уставни измени кои минатиот месец добија зелено светло од пратениците на првото гласање, денеска повторно ќе гласа грчкиот Парламент на второто и последно гласање. На дневен ред се 32 предлози од СИРИЗА, четири од пратеничката група ...

Грчкиот Парламент ќе гласа за уставните измени

24Инфо - 14.03.2019

За предлозите за уставни измени кои минатиот месец добија зелено светло од пратениците на првото гласање, денеска повторно ќе гласа грчкиот Парламент на второто и последно гласање. На дневен ред се 32 предлози од СИРИЗА, четири од пратеничката група ...

Грчкиот Парламент ќе гласа за уставните измени

А1 On - 14.03.2019

За предлозите за уставни измени кои минатиот месец добија зелено светло од пратениците на првото гласање, денеска повторно ќе гласа грчкиот Парламент на второто и последно гласање. На дневен ред се 32 предлози од СИРИЗА, четири од пратеничката група ...

Грчкиот Парламент ќе гласа за уставните измени

MTM - 14.03.2019

За предлозите за уставни измени кои минатиот месец добија зелено светло од пратениците на првото гласање, денеска повторно ќе гласа грчкиот Парламент на второто и последно гласање. На дневен ред се 32 предлози од СИРИЗА, четири од пратеничката група ...

Грчкиот парламент ќе гласа за уставните измени

Р.С.Европа - 14.03.2019

За предлозите за уставни измени кои минатиот месец добија зелено светло од пратениците на првото гласање, денеска повторно ќе гласа грчкиот Парламент на второто и последно гласање. На дневен ред се 32 предлози од СИРИЗА, четири од пратеничката група ...

Грчкиот Парламент ќе гласа за уставните измени

Опсервер - 14.03.2019

За предлозите за уставни измени кои минатиот месец добија зелено светло од пратениците на првото гласање, денеска повторно ќе гласа грчкиот Парламент на второто и последно гласање. На дневен ред се 32 предлози од СИРИЗА, четири од пратеничката група ...

Грчкиот Парламент одобри 43 предлози за уставни измени

Курир - 15.03.2019

Без изненадувања и без пресврт заврши второто и последно гласање во грчкиот Парламент за предлог измените на одредбите од грчкиот Устав. Сите предлози што добија зелено светло од пратениците на првото гласање минатиот месеци, беа и вчера изгласани, ...

Грчкиот Парламент одобри 43 предлози за уставни измени

Локално - 15.03.2019

Без изненадувања и без пресврт заврши второто и последно гласање во грчкиот Парламент за предлог измените на одредбите од грчкиот Устав. Сите предлози што добија зелено светло од пратениците на првото гласање минатиот месеци, беа и вчера изгласани, ...

Грчкиот Парламент одобри 43 предлози за уставни измени

А1 On - 15.03.2019

Без изненадувања и без пресврт заврши второто и последно гласање во грчкиот Парламент за предлог измените на одредбите од грчкиот Устав. Сите предлози што добија зелено светло од пратениците на првото гласање минатиот месеци, беа и вчера изгласани, ...

Грчкиот Парламент одобри 43 предлози за уставни измени

Сител - 15.03.2019

Без изненадувања и без пресврт заврши второто и последно гласање во грчкиот Парламент за предлог измените на одредбите од грчкиот Устав. Сите предлози што добија зелено светло од пратениците на првото гласање минатиот месеци, беа и вчера изгласани, ...

Грчкиот Парламент одобри 43 предлози за уставни измени

Опсервер - 15.03.2019

Без изненадувања и без пресврт заврши второто и последно гласање во грчкиот Парламент за предлог измените на одредбите од грчкиот Устав. Сите предлози што добија зелено светло од пратениците на првото гласање минатиот месеци, беа и вчера изгласани, ...

Грчкиот Парламент одобри 43 предлози за уставни измени

1tv - 15.03.2019

Без изненадувања и без пресврт заврши второто и последно гласање во грчкиот Парламент за предлог измените на одредбите од грчкиот Устав. Сите предлози што добија зелено светло од пратениците на првото гласање минатиот месеци, беа и вчера изгласани, ...

Грчкиот Парламент одобри 43 предлози за уставни измени

Независен - 15.03.2019

Без изненадувања и без пресврт заврши второто и последно гласање во грчкиот Парламент за предлог измените на одредбите од грчкиот Устав. Сите предлози што добија зелено светло од пратениците на првото гласање минатиот месеци, беа и вчера изгласани, ...

Грчкиот парламент одобри 43 предлози за уставни измени

Р.С.Европа - 15.03.2019

Без изненадувања и без пресврт заврши второто и последно гласање во грчкиот Парламент за предлог измените на одредбите од грчкиот Устав. Сите предлози што добија зелено светло од пратениците на првото гласање минатиот месеци, беа и вчера изгласани, ...

Грчкиот Парламент одобри 43 предлози за уставни измени

Либертас - 15.03.2019

Без изненадувања и без пресврт заврши второто и последно гласање во грчкиот Парламент за предлог измените на одредбите од грчкиот Устав. Сите предлози што добија зелено светло од пратениците на првото гласање минатиот месеци, беа и вчера изгласани, ...

Грчкиот Парламент одобри 43 предлози за уставни измени

MTM - 15.03.2019

Без изненадувања и без пресврт заврши второто и последно гласање во грчкиот Парламент за предлог измените на одредбите од грчкиот Устав. Сите предлози што добија зелено светло од пратениците на првото гласање минатиот месеци, беа и вчера изгласани, ...