TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода делови на општина Сопиште

Макфакс - 13.07.2018

Поради вонредно чистење на резервоарот во Сопиште, денеска ќе има прекин на водоснабдување во населените места Ракотинци, Добри Дол и Сопиште во периодот од 8.30 до 14.30 часот, информира Центарот за управување со ...

Без вода Ракотинци, Добри Дол и Сопиште

Фокус - 12.07.2018

Од Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат за прекин на водоснабдувањето во три населени места во Скопје. „Поради вонредно чистење на резервоарот Сопиште на ден 13.07.2018 (петок), прекин на водоснабдување ке имаат населените места ...

Утре без вода делови од Сопиште

Сител - 12.07.2018

Поради вонредно чистење на резервоарот Сопиште на ден утре прекин на водоснабдување ќе имаат населените места Ракотинци, Добри Дол и Сопиште, во општина Сопиште. Како што соопшти РЦУК, прекинот ќе биде во периодот од 08:30 до 14:30 ...

Село Ракотинци без вода

Фокус - 11.07.2018

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат за прекин во водоснабдувањето. „Ве известуваме дека на ден 11.07.2018 поради дефект на шибер ф 80 мм на ул.7 бб во с.Ракотинци, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Ракотинци ...

Вонредно чистење на резервоарот ќе остави без вода жители на Сопипте

Фактор - 12.07.2018

Поради вонредно чистење на резервоарот Сопиште на ден 13.07.2018(петок),прекин на водоснабдување ке имаат населените места Ракотинци, Добри Дол и Сопиште во периодот од 8 часот и 30 минути до 14 часот и 30 ...

Утре без вода делови од Сопиште

Курир - 12.07.2018

Поради вонредно чистење на резервоарот Сопиште на ден утре прекин на водоснабдување ќе имаат населените места Ракотинци, Добри Дол и Сопиште, во општина Сопиште. Прекинот ќе биде во периодот од 08:30 до 14:30 ...

Утре без вода делови од Сопиште

А1 On - 12.07.2018

Поради вонредно чистење на резервоарот Сопиште на ден утре прекин на водоснабдување ќе имаат населените места Ракотинци, Добри Дол и Сопиште, во општина Сопиште. Како што соопшти РЦУК, прекинот ќе биде во периодот од 08:30 до 14:30 ...

Утре без вода делови од Сопиште

Скопје инфо - 12.07.2018

Поради вонредно чистење на резервоарот Сопиште на ден утре прекин на водоснабдување ќе имаат населените места Ракотинци, Добри Дол и Сопиште, во општина Сопиште. Прекинот ќе биде во периодот од 08:30 до 14:30 ...