TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Берово денеска ги слави сограѓаните бранители од 2001

МКД - 23.06.2024

Во Берово денеска се одбележуваат 23 години од смртта на загинатите бранители Зоран Бубевски, Никола Пехчевски, Љупчо Мирчовски и Димитар Двојаковски, кои загинаа во воениот конфликт 2001 година и три години од подигање на спомен- обележјето, кое во ...

ДЕНЕСКА ВО БЕРОВО: Чествување за Бубевски, Пехчевски, Мирчевски и Двојаковски, бранители на Македонија кои загинаа во ...

Денешен - 23.06.2024

Во Берово денеска се одбележуваат 23 години од смртта на загинатите бранители Зоран Бубевски, Никола Пехчевски, Љупчо Мирчовски и Димитар Двојаковски, кои загинаа во воениот конфликт 2001 година и три години од подигање на спомен- обележјето, кое во ...

Берово им оддава почит на загинатите бранители од воениот конфликт во 2001 година

Канал5 - 23.06.2024

Во Берово денеска се одбележуваат 23 години од смртта на загинатите бранители Зоран Бубевски, Никола Пехчевски, Љупчо Мирчовски и Димитар Двојаковски. Во Берово денеска се одбележуваат 23 години од смртта на загинатите бранители Зоран Бубевски, ...

Берово им оддава почит на загинатите бранители од воениот конфликт во 2001 година

Курир - 23.06.2024

Во Берово денеска се одбележуваат 23 години од смртта на загинатите бранители Зоран Бубевски, Никола Пехчевски, Љупчо Мирчовски и Димитар Двојаковски, кои загинаа во воениот конфликт 2001 година и три години од подигање на спомен- обележјето, кое во ...

Берово им оддава почит на загинатите бранители од воениот конфликт во 2001 година

Нетпрес - 23.06.2024

Во Берово денеска се одбележуваат 23 години од смртта на загинатите бранители Зоран Бубевски, Никола Пехчевски, Љупчо Мирчовски и Димитар Двојаковски, кои загинаа во воениот конфликт 2001 година и три години од подигање на спомен- обележјето, кое во ...

Берово им оддаде почит на загинатите бранители од воениот конфликт во 2001 година

Слободен Печат - 23.06.2024

Во Берово денеска се одбележуваат 23 години од смртта на загинатите бранители Зоран Бубевски, Никола Пехчевски, Љупчо Мирчовски и Димитар Двојаковски, кои загинаа во воениот конфликт 2001 година и три години од подигање на спомен- обележјето, кое во ...

Берово им оддава почит на загинатите бранители од воениот конфликт во 2001 година

MakPress - 23.06.2024

Во Берово денеска се одбележуваат 23 години од смртта на загинатите бранители Зоран Бубевски, Никола Пехчевски, Љупчо Мирчовски и Димитар Двојаковски, кои загинаа во воениот конфликт 2001 година и три години од подигање на спомен- обележјето, кое во ...

Берово им оддава почит на загинатите бранители од воениот конфликт во 2001 година

Република - 23.06.2024

Во Берово денеска се одбележуваат 23 години од смртта на загинатите бранители Зоран Бубевски, Никола Пехчевски, Љупчо Мирчовски и Димитар Двојаковски, кои загинаа во воениот конфликт 2001 година и три години од подигање на спомен- обележјето, кое во ...