TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Српската амбасадорка го посети Куманово

Канал5 - 21.11.2014

Амбасадорката на Србија Душанка Дивјак Томиќ и сопруги на повеќе амбасадори во државава, денеска ја посетија општина Куманово и остварија средба со градоначалникот Зоран Дамјановски. Средбата ја иницира невладината организација „Macedonia Welcome ...

Амбасадорки и сопруги на амбасадори во посета на Кумановско

Kumanovo News - 21.11.2014

Амбасадорки и сопруги на амбасадори, денеска го посетија Куманово и Старо Нагоричане. Делегацијата од жени ја сочинуваа претставнички од Србија, Франција, Италија, Босна и Херцеговина, Грција и НАТО.

Српската амбасадорка го посети Куманово

А1 On - 21.11.2014

Амбасадорката на Србија Душанка Дивјак Томиќ и сопруги на повеќе амбасадори во државава, денеска ја посетија општина Куманово и остварија средба со градоначалникот Зоран ...

Промоција на Македонија кај странците

Вечер Прес - 21.11.2014

Амбасадорката на Србија Душанка Дивјак Томиќ и сопруги на повеќе амбасадори во државава, денеска ја посетија општина Куманово и остварија средба со градоначалникот Зоран Дамјановски. Средбата ја иницира невладината организација „Macedonia Welcome ...

Амбасадорката на Србија и неколку сопруги на дипломатскиот кор во посета на Куманово (галерија)

Кумановски м. - 21.11.2014

Сопруги на повеќе амбасадори во Република Македонија, предводени од Амбасадорот на Република Србија, Душанка Дивјак – Томиќ, денес беа во посета на Општина Куманово каде ги пречека Градоначалникот на Општина Куманово, Зоран Дамјановски.