TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Британска репортажа од 1989 г. за летување во поранешна Југославија

Факултети - 23.09.2021

На платформата „Јутјуб“ неодамна била објавена британска репортажа од 1989 година за летување во тогашната Југославија. Поточно, во репортажата се препорачува летување во Хрватска, а се известува за природните убавини, туристичките понуди, цените, ...

Објавена британска репортажа од 1989 година за туризмот во Југославија: Од природни убавини до инфлација

Точка - 23.09.2021

На Јутјуб кон почетокот на овој месец беше објавена британска репортажа од 1989/1990 година за летувањето во Југославија, поточно на подрачјето Кварнер и северниот брег на Хрватска, која детално известува за природните убавини, туристичките понуди, ...

Британска репортажа од 1989 година за туризмот во Југославија: Од природни убавини до инфлација

Кајгана - 23.09.2021

На YouTube неодамна е објавена британска репортажа од 1989/1990 за летување во Југославија, поточно во Хрватска, која детално известува за природните убавини, туристичката понуда, цените, плажите, но и високата инфлација во тоа време.