TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода улицата „Прашка“ во Карпош

А1 On - 17.05.2018

Без вода утре од 9 часот ќе останат корисниците од улицата „Прашка“ бб во Општина Карпош. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот со водоснабдување е поради дефект на водоводен приклучок со пречник 100 ...

Нормализирано водоснабдувањето во Ченто

Фокус - 17.05.2018

Јавното претпријатие Водовод и канализација известува дека е саниран дефектот на ул. Ордан Пиперката во населба Ченто. По санацијата, водоснабдувањето е нормализирано во 12:15 ...

ВОДОВОД: Дефектот во Ченто саниран, сега прекини има во Хипдром и Трубарево

Фактор - 17.05.2018

Дефектот на ул.Ордан Пиперката бр.28, во населбата Ченто е саниран и водоснабдувањето е нормализирано во 12:15часот, соопштија од ЈП Водовод. Меѓутоа, поради дефект на приклучна цевка од ф5/4“ на ул.Ордан Пиперката бр.28, прекинато водоснабдување ќе ...

Без вода дел од жителите на Автокоманда

Фокус - 17.05.2018

Поради дефект на водоводна приклучна цевка, жителите на ул. Лазар Поп Трајков од Автокоманда ќе бидат без водоснабдување. Прекинот ќе трае од 09:10 часот па се до санација на ...

Дефектот саниран, вода во Автокоманда сега има

Фактор - 17.05.2018

Дефектот на ул. Лазар Поп Трајков бр.30 во населбата Автокоманда е саниран и водоснабдувањето е нормализирано во 10:20часот соопштија од ЈП Водовод и ...

Дефект на приклучна цевка причина оваа населба да нема утринава вода

Фактор - 17.05.2018

Поради дефект на водоводна приклучна цевка од Ф 2 “( цола ) на ул.Лазар Поп Трајков бр.30 н.Автокоманда прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Лазар Поп Трајков од 09:10 часот до завршување, соопштија од ...

Нормализирано водоснабдувањето на улицата „Товарник“

Сител - 16.05.2018

Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје соопшти дека дефектот на улицата „Товарник“ број 49 е саниран. Според РЦУК, водоснабдувањето е нормализирано во 17:30 ...

Санирани дефектите на две улици

Фактор - 16.05.2018

ЈП Водовод и канализација - Скопје известува дека дефектот на ул.Ѓорѓи Димитров бб е саниран и водоснабдувањето е нормализирано на.во 11:35 часот, како и дефектот на ул. Коста Новаковиќ бр.20 во ...

Без вода утринава овие скопски населби

Фактор - 16.05.2018

Почнувајќи од 9 часот па се до санирање на дефектите без вода ќе бидат неколку скопски населби. Поради водоводен приклучок од Ф 100 мм на ул.Ѓорѓи Димитров бб н.Кисела Вода прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Ѓорѓи Димитров и ...

Без вода дел од жителите на Автокоманда

Локално - 17.05.2018

Поради дефект на водоводна приклучна цевка, жителите на ул. „ Лазар Поп Трајков“ од Автокоманда ќе бидат без водоснабдување. Прекинот ќе трае од 09:10 часот па се до санација на ...

Саниран дефектот во Автокоманда

Скопје инфо - 17.05.2018

Дефектот на ул. Лазар Поп Трајков бр.30 во населбата Автокоманда е саниран и водоснабдувањето е нормализирано во 10:20часот соопштија од ЈП Водовод и ...

Санирани дефектите на две улици

Скопје инфо - 16.05.2018

ЈП Водовод и канализација - Скопје известува дека дефектот на ул.Ѓорѓи Димитров бб е саниран и водоснабдувањето е нормализирано на.во 11:35 часот, како и дефектот на ул. Коста Новаковиќ бр.20 во ...