TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Проговорела ќерката на славниот рапер: “Тој е монструм”

Точка - 11.01.2019

Откако се појави новата документарна серија за славниот американски рапер “Surviving R. Kelly”, за односот со својот татко проговорела и неговата ќерка. Буку Аби (чие вистинско име е Џоан Кели), на Инстаграм објаснила зошто досега не проговорела во ...

Проговоре ќерката на славниот рапер: Тој е монструм!

Курир - 11.01.2019

Откако се појави новата документарна серија за славниот американски рапер “Surviving R. Kelly”, за односот со својот татко проговорела и неговата ќерка. Буку Аби (чие вистинско име е Џоан Кели), на Инстаграм објаснила зошто досега не проговорела во ...