TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Врсниците ме натераа да мислам дека не вредам како другите

Н.Македонија - 15.04.2019

ПО ДОЛГОГОДИШНОТО ИСКУСТВО СО ВРСНИЧКО НАСИЛСТВО Имам завршено гимназија, учев во „Орце Николов“. Таму бев изложена на врсничко насилство подолго време. Бев една од трите ученици што дојдоа од истото основно школо.

Царовска на средба со младите иновативци од „АндроМета“: Остануваме посветени на заложбата да обезбедиме еднакви услови ...

Бриф - 15.04.2019

Александра Поповска, Матеј Плавевски, Дарио Стојанов, Данче Петрушевска и Амра Личина, чиј тим „АндроМета“ е еден од петте којшто се избрани на светско ниво за развој на апликацијата SpeakOut за поддршка од врсничко насилство, денеска се сретнаа со ...

Царовска на средба со младите иновативци од „АндроМета“

24Инфо - 15.04.2019

Александра Поповска, Матеј Плавевски, Дарио Стојанов, Данче Петрушевска и Амра Личина, чиј тим „АндроМета“ е еден од петте којшто се избрани на светско ниво за развој на апликацијата SpeakOut за поддршка од врсничко насилство , денеска се сретнаа со ...

Со мобилна апликација за помош на жртви на врсничко насилство Македонски тинејџери победија на светскиот конкурс на ...

Сакам да кажам - 13.04.2019

Македонски тинејџери со мобилна апликација за поддршка на жртви на врсничко насилство се меѓу петте победници во светот на младинскиот предизвик од глобалната иницијатива Генерација без граници (Generation Unlimited).

Царовска на средба со младите иновативци од „АндроМета“: Остануваме посветени да обезбедиме подобар живот за секое дете

А1 On - 15.04.2019

Александра Поповска, Матеј Плавевски, Дарио Стојанов, Данче Петрушевска и Амра Личина, чиј тим „АндроМета“ е еден од петте којшто се избрани на светско ниво за развој на апликацијата SpeakOut за поддршка од врсничко насилство, денеска се сретнаа со ...

Светско признание за апликацијата на македонски тинејџери против врсничко насилство

Нова ТВ - 15.04.2019

Македонски тинејџери со мобилна апликација за поддршка на жртви на врсничко насилство се меѓу петте победници во светот на младинскиот предизвик од глобалната иницијатива Генерација без граници (Generation Unlimited).

Младите иновативци од „АндроМета“ се сретнаа со министерката Царовска

CivilMedia - 15.04.2019

Александра Поповска, Матеј Плавевски, Дарио Стојанов, Данче Петрушевска и Амра Личина, чиј тим „АндроМета“ е еден од петте којшто се избрани на светско ниво за развој на апликацијата SpeakOut за поддршка од врсничко насилство, денеска се сретнаа со ...

Средба на Царовска со тимот што работи на апликацијата за поддршка од врсничко насилство

Сител - 15.04.2019

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска денеска се сретна со тимот „АндроМета“ кој е еден од петте тимови избран на светско ниво за развој на апликацијата SpeakOut за поддршка од врсничко насилство.

Средба на Царовска со тимот што работи на апликацијата за поддршка од врсничко насилство

Независен - 15.04.2019

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска денеска се сретна со тимот „АндроМета“ кој е еден од петте тимови избран на светско ниво за развој на апликацијата SpeakOut за поддршка од врсничко насилство.

Средба на Царовска со тимот што работи на апликацијата за поддршка од врсничко насилство

Канал5 - 15.04.2019

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска денеска се сретна со тимот „АндроМета" кој е еден од петте тимови избран на светско ниво за развој на апликацијата SpeakOut за поддршка од врсничко насилство.

Царовска на средба со младите иновативци од „АндроМета“: Остануваме посветени на заложбата да обезбедиме еднакви услови ...

iPortal - 15.04.2019

Александра Поповска, Матеј Плавевски, Дарио Стојанов, Данче Петрушевска и Амра Личина, чиј тим „АндроМета“ е еден од петте којшто се избрани на светско ниво за развој на апликацијата SpeakOut за поддршка од врсничко насилство, денеска се сретнаа со ...

Средба на Царовска со тимот што работи на апликацијата за поддршка од врсничко насилство

Опсервер - 15.04.2019

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска денеска се сретна со тимот „АндроМета“ кој е еден од петте тимови избран на светско ниво за развој на апликацијата SpeakOut за поддршка од врсничко насилство.

Средба на Царовска со тимот што работи на апликацијата за поддршка од врсничко насилство

MTM - 15.04.2019

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска денеска се сретна со тимот „АндроМета" кој е еден од петте тимови избран на светско ниво за развој на апликацијата SpeakOut за поддршка од врсничко насилство.

Средба на Царовска со тимот што работи на апликацијата за поддршка од врсничко насилство

MakPress - 15.04.2019

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска денеска се сретна со тимот „АндроМета“ кој е еден од петте тимови избран на светско ниво за развој на апликацијата SpeakOut за поддршка од врсничко насилство.