TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Царовска во посета на Занаетчиската комора – Промоција на занаетите и средното стручно образование за креирање на кадар ...

Press24 - 30.06.2020

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања, Мила Царовска, денес ја посети Занаетчиската комора, лоцирана на влезот на Старата скопска чаршија, со чии претставници разговараше за поддршката на занаетчиите во услови на ...

Дуалното образование иднина на занаетите – Царовска во Занаетчиската комора

Вечер Прес - 30.06.2020

Вицепремиерката за економски прашања, Мила Царовска оствари средба со занаетчиите од Занаетчиската комора – Скопје при што акцентот беше ставен на дуалното образование кое ќе придонесе за стекнување на знаења и вештини на младите и нивно вклопување ...

Вицепремиерката Царовска на средби со Сојузот на пензионерите и Занаетчиската комора

Опсервер - 30.06.2020

Скопје, 30 мај 2020 () – Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања и координација со економските ресори, Мила Царовска денеска ќе има средби со претставници на Сојузот на здруженијата на пензионери и на Занаетчиската ...

Вицепремиерката Царовска на средби со Сојузот на пензионерите и Занаетчиската комора

24Инфо - 30.06.2020

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања и координација со економските ресори, Мила Царовска денеска ќе има средби со претставници на Сојузот на здруженијата на пензионери и на Занаетчиската комора.

Вицепремиерката Царовска денеска на средби со Сојузот на пензионерите и Занаетчиската комора

Бизнис Вести - 30.06.2020

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања и координација со економските ресори, Мила Царовска денеска ќе има средби со претставници на Сојузот на здруженијата на пензионери и на Занаетчиската комора.

Вицепремиерката Царовска на средби со Сојузот на пензионерите и Занаетчиската комора

Канал5 - 30.06.2020

Мила Царовска денеска ќе има средби со претставници на Сојузот на здруженијата на пензионери и на Занаетчиската комора. Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања и координација со економските ресори, Мила Царовска ...

(ВИДЕО) Царовска: Промоција на занаетите и средното стручно образование за креирање на кадар за современите потреби на ...

А1 On - 30.06.2020

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања, Мила Царовска, денес ја посети Занаетчиската комора, лоцирана на влезот на Старата скопска чаршија, со чии претставници разговараше за поддршката на занаетчиите во услови на ...

Царовска: Промоција на занаетите и средното стручно образование за креирање на кадар за современите потреби на ...

Макфакс - 30.06.2020

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања, Мила Царовска, денес ја посети Занаетчиската комора, лоцирана на влезот на Старата скопска чаршија, со чии претставници разговараше за поддршката на занаетчиите во услови на ...

Царовска: Промоција на занаетите и средното стручно образование за креирање на кадар за современите потреби на ...

Вечер - 30.06.2020

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања, Мила Царовска, денес ја посети Занаетчиската комора, лоцирана на влезот на Старата скопска чаршија, со чии претставници разговараше за поддршката на занаетчиите во услови на ...

Царовска во посета на Занаетчиската комора: Промоција на занаетите и стручното образование за креирање кадар за ...

Опсервер - 30.06.2020

Скопје, 30 јуни 2020 () – Вицепремиерката задолжена за економски прашања, Мила Царовска денеска ја посети Занаетчиската комора, лоцирана на влезот на Старата скопска чаршија, со чии претставници разговараше за поддршката на занаетчиите во услови на ...

Царовска ја посети Занаетчиската комора – разговараше за предизвиците во услови на Ковид – 19

Слободен Печат - 30.06.2020

– Владата направи сериозни чекори за промоција на занаетите и стручното образование, како многу важен елемент за создавање на квалитетни и квалификувани кадри за економијата,вели Царовска.

Царовска во посета на Занаетчиската комора: Промоција на занаетите и стручното образование за креирање кадар за ...

Бизнис Вести - 30.06.2020

Вицепремиерката задолжена за економски прашања, Мила Царовска денеска ја посети Занаетчиската комора, лоцирана на влезот на Старата скопска чаршија, со чии претставници разговараше за поддршката на занаетчиите во услови на кризата предизвикана од ...

Царовска во посета на Занаетчиската комора: Со отоврањето на работилници директно ќе влијаеме на остручување на кадарот

Локално - 30.06.2020

Вицепремиерката задолжена за економски прашања, Мила Царовска денеска ја посети Занаетчиската комора, лоцирана на влезот на Старата скопска чаршија, со чии претставници разговараше за поддршката на занаетчиите во услови на кризата предизвикана од ...