TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сириска опсерваторија: Во последните шест месеци убиени 630 цивили

Независен - 23.03.2019

Повеќе од 630 цивили, од кои најмалку 200 деца, загинаа во последните шест месеци во судирите на истокот на Сирија, соопшти Сириската опсерваторија за човекови права. Меѓу загинатите, освен Сиријци, има и членови на семејства на џихадисти, меѓу кои ...

Сирија: Загинаа 630 цивили, од нив 200 деца

Локално - 23.03.2019

Повеќе од 630 цивили, од кои 200 деца, загинаа во последните шест месеци во судирите на истокот на Сирија, соопшти Сириската опсерваторија за човекови права. Меѓу загинатите, покрај Сиријци има и членови на семејства на џихадисти, од кои 209 деца и ...

Сириска опсерваторија: Во последните шест месеци убиени 630 цивили

24Инфо - 23.03.2019

Повеќе од 630 цивили, од кои најмалку 200 деца, загинаа во последните шест месеци во судирите на истокот на Сирија, соопшти Сириската опсерваторија за човекови права. Меѓу загинатите, освен Сиријци, има и членови на семејства на џихадисти, меѓу кои ...

Сириска опсерваторија: Во последните шест месеци убиени 630 цивили

Вечер - 23.03.2019

Повеќе од 630 цивили, од кои најмалку 200 деца, загинаа во последните шест месеци во судирите на истокот на Сирија, соопшти Сириската опсерваторија за човекови права. Меѓу загинатите, освен Сиријци, има и членови на семејства на џихадисти, меѓу кои ...

Сириска опсерваторија: Во последните шест месеци убиени 630 цивили

Либертас - 23.03.2019

Повеќе од 630 цивили, од кои најмалку 200 деца, загинаа во последните шест месеци во судирите на истокот на Сирија, соопшти Сириската опсерваторија за човекови права. Меѓу загинатите, освен Сиријци, има и членови на семејства на џихадисти, меѓу кои ...

Сириска опсерваторија: Во последните шест месеци убиени 630 цивили

А1 On - 23.03.2019

Повеќе од 630 цивили, од кои најмалку 200 деца, загинаа во последните шест месеци во судирите на истокот на Сирија, соопшти Сириската опсерваторија за човекови права. Меѓу загинатите, освен Сиријци, има и членови на семејства на џихадисти, меѓу кои ...

Сириска опсерваторија: Во последните шест месеци убиени 630 цивили

Сител - 23.03.2019

Повеќе од 630 цивили, од кои најмалку 200 деца, загинаа во последните шест месеци во судирите на истокот на Сирија, соопшти Сириската опсерваторија за човекови права. Меѓу загинатите, освен Сиријци, има и членови на семејства на џихадисти, меѓу кои ...

Сириска опсерваторија: Во последните шест месеци убиени 630 цивили

Опсервер - 24.03.2019

Повеќе од 630 цивили, од кои најмалку 200 деца, загинаа во последните шест месеци во судирите на истокот на Сирија, соопшти Сириската опсерваторија за човекови права. Меѓу загинатите, освен Сиријци, има и членови на семејства на џихадисти, меѓу кои ...

Сириска опсерваторија: Во последните шест месеци убиени 630 цивили

MakPress - 24.03.2019

Повеќе од 630 цивили, од кои најмалку 200 деца, загинаа во последните шест месеци во судирите на истокот на Сирија, соопшти Сириската опсерваторија за човекови права. Меѓу загинатите, освен Сиријци, има и членови на семејства на џихадисти, меѓу кои ...