TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VIVAX топлински пумпи – Дигитализација на целиот систем за ладење и греење на секое домаќинство

Фактор - 30.06.2020

Ширењето на WiFi технологијата и развојот на дигиталните апликации за паметните телефони ги создадоа предусловите за концептот на „паметно живеење“. Современите технологии кои што ги користат денешните мобилни телефони нудат решенија преку кои што ...

VIVAX топлински пумпи – Дигитализација на целиот систем за ладење и греење на секое домаќинство

еМагазин - 30.06.2020

Ширењето на WiFi технологијата и развојот на дигиталните апликации за паметните телефони ги создадоа предусловите за концептот на „паметно живеење“. Современите технологии кои што ги користат денешните мобилни телефони нудат решенија преку кои што ...

VIVAX топлински пумпи – Дигитализација на целиот систем за ладење и греење на секое домаќинство

Опсервер - 30.06.2020

Ширењето на WiFi технологијата и развојот на дигиталните апликации за паметните телефони ги создадоа предусловите за концептот на „паметно живеење“. Современите технологии кои што ги користат денешните мобилни телефони нудат решенија преку кои што ...

VIVAX топлински пумпи – Дигитализација на целиот систем за ладење и греење на секое домаќинство

Црнобело - 30.06.2020

Ширењето на WiFi технологијата и развојот на дигиталните апликации за паметните телефони ги создадоа предусловите за концептот на „паметно живеење“. Современите технологии кои што ги користат денешните мобилни телефони нудат решенија преку кои што ...

VIVAX топлински пумпи – дигитализација на целиот систем за ладење и греење на секое домаќинство

Факултети - 30.06.2020

Ширењето на WiFi технологијата и развојот на дигиталните апликации за паметните телефони ги создадоа предусловите за концептот на „паметно живеење“. Современите технологии што ги користат денешните мобилни телефони нудат решенија преку кои секој ...

VIVAX топлински пумпи – Дигитализација на целиот систем за ладење и греење на секое домаќинство

Smartportal - 30.06.2020

За пријатен престој во секој дом, на секое домаќинство му е потребен пријатен амбиент со соодветна температура, која што може да се добие со новите топлински пумпи на VIVAX, кои што имаат троен систем на работа, односно ладење, греење и топла вода, ...

VIVAX топлински пумпи – Дигитализација на целиот систем за ладење и греење на секое домаќинство

USB - 30.06.2020

Ширењето на WiFi технологијата и развојот на дигиталните апликации за паметните телефони ги создадоа предусловите за концептот на „паметно живеење“. Современите технологии кои што ги користат денешните мобилни телефони нудат решенија преку кои што ...