TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Демократот Девал Патрик се вклучи во претседателската трка во САД

А1 On - 14.11.2019

Поранешниот гувернер на Масачусетс Девал Патрик денеска официјално се приклучи на трката за претседателски кандидат од Демократската партија, и се подготвува да апелира до гласачкото тело од центарот, откако се увиде дека рејтинзите на Џо Бајден се ...

Демократот Девал Патрик се вклучи во претседателската трка

+инфо - 14.11.2019

Неговата кандидатура е на помалку од три месеци пред да започне првичното гласање во партијата, таканаречените прајмериз, избори за претседателски кандидат. Поранешниот гувернер на Масачусетс Девал Патрик денеска официјално се приклучи на трката за ...

Демократот Девал Патрик се вклучи во претседателската трка

24Инфо - 14.11.2019

– Поранешниот гувернер на Масачусетс Девал Патрик денеска официјално се приклучи на трката за претседателски кандидат од Демократската партија, и се подготвува да апелира до гласачкото тело од центарот, откако се увиде дека рејтинзите на Џо Бајден ...

НОВ КАНДИДАТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ: Пријателот на Обама ќе го руши Трамп

Слободен Печат - 14.11.2019

Неговата кандидатура е на помалку од три месеци пред да започне првичното гласање во партијата, таканаречените прајмериз, избори за претседателски кандидат. Поранешниот гувернер на Масачусетс Девал Патрик денеска официјално се приклучи на трката за ...

Демократот Девал Патрик се вклучи во претседателската трка

Нетпрес - 14.11.2019

Поранешниот гувернер на Масачусетс Девал Патрик денеска официјално се приклучи на трката за претседателски кандидат од Демократската партија, и се подготвува да апелира до гласачкото тело од центарот, откако се увиде дека рејтинзите на Џо Бајден се ...

Демократот Девал Патрик се вклучи во претседателската трка

Нова ТВ - 14.11.2019

Поранешниот гувернер на Масачусетс Девал Патрик денеска официјално се приклучи на трката за претседателски кандидат од Демократската партија, и се подготвува да апелира до гласачкото тело од центарот, откако се увиде дека рејтинзите на Џо Бајден се ...

Демократот Девал Патрик се вклучи во претседателската трка

Опсервер - 14.11.2019

Поранешниот гувернер на Масачусетс Девал Патрик денеска официјално се приклучи на трката за претседателски кандидат од Демократската партија, и се подготвува да апелира до гласачкото тело од центарот, откако се увиде дека рејтинзите на Џо Бајден се ...

Демократот Девал Патрик се вклучи во претседателската трка

MakPress - 14.11.2019

Поранешниот гувернер на Масачусетс Девал Патрик денеска официјално се приклучи на трката за претседателски кандидат од Демократската партија, и се подготвува да апелира до гласачкото тело од центарот, откако се увиде дека рејтинзите на Џо Бајден се ...

Демократот Девал Патрик се вклучи во претседателската трка

Либертас - 14.11.2019

Поранешниот гувернер на Масачусетс Девал Патрик денеска официјално се приклучи на трката за претседателски кандидат од Демократската партија, и се подготвува да апелира до гласачкото тело од центарот, откако се увиде дека рејтинзите на Џо Бајден се ...

Демократот Девал Патрик се вклучи во претседателската трка

Вечер Прес - 14.11.2019

Поранешниот гувернер на Масачусетс Девал Патрик денеска официјално се приклучи на трката за претседателски кандидат од Демократската партија, и се подготвува да апелира до гласачкото тело од центарот, откако се увиде дека рејтинзите на Џо Бајден се ...