TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се отвора првиот и единствен ХоРеКа центар во Македонија – Alpha Venue Horeca Equipment

еМагазин - 18.02.2020

Кога квалитетот треба да се докаже и покаже, тука е новиот Alpha Venue Horeca Equipment центар, компанија со отменост којашто доаѓа во целиот свој раскош на квалитет и удобност. За оние коишто сакаат да постигнат врвна услуга во хотелиерството, ...

Се отвора првиот и единствен ХоРеКа центар во Македонија – Alpha Venue Horeca Equipment

Бизнис Вести - 18.02.2020

Кога квалитетот треба да се докаже и покаже, тука е новиот Alpha Venue Horeca Equipment центар, компанија со отменост којашто доаѓа во целиот свој раскош на квалитет и удобност. За оние коишто сакаат да постигнат врвна услуга во хотелиерството, ...

Се отвора првиот и единствен ХоРеКа центар во Македонија – Alpha Venue Horeca Equipment

Опсервер - 18.02.2020

Кога квалитетот треба да се докаже и покаже, тука е новиот Alpha Venue Horeca Equipment центар, компанија со отменост којашто доаѓа во целиот свој раскош на квалитет и удобност. За оние коишто сакаат да постигнат врвна услуга во хотелиерството, ...

Се отвора првиот и единствен ХоРеКа центар во Македонија – Alpha Venue Horeca Equipment

Црнобело - 18.02.2020

За оние коишто сакаат да постигнат врвна услуга во хотелиерството, рестораните и кафе баровите, Alpha Venue Horeca Equipment Центарот им доаѓа за првпат нудејќи услуга и за самите угостители, но и за нивните гости.

Се отвора првиот и единствен ХоРеКа центар во Македонија – Alpha Venue Horeca Equipment

USB - 18.02.2020

Кога квалитетот треба да се докаже и покаже, тука е новиот Alpha Venue Horeca Equipment центар, компанија со отменост којашто доаѓа во целиот свој раскош на квалитет и удобност. За оние коишто сакаат да постигнат врвна услуга во хотелиерството, ...

Се отвора првиот и единствен ХоРеКа центар во Македонија – Alpha Venue Horeca Equipment

Точка - 19.02.2020

Кога квалитетот треба да се докаже и покаже, тука е новиот Alpha Venue Horeca Equipment центар, компанија со отменост којашто доаѓа во целиот свој раскош на квалитет и удобност. За оние коишто сакаат да постигнат врвна услуга во хотелиерството, ...

Се отвора првиот и единствен ХоРеКа центар во Македонија – Alpha Venue Horeca Equipment

Вистина.мк - 19.02.2020

Кога квалитетот треба да се докаже и покаже, тука е новиот Alpha Venue Horeca Equipment центар, компанија со отменост којашто доаѓа во целиот свој раскош на квалитет и удобност. За оние коишто сакаат да постигнат врвна услуга во хотелиерството, ...

Се отвора првиот и единствен ХоРеКа центар во Македонија – Alpha Venue Horeca Equipment

Денешен - 19.02.2020

Кога квалитетот треба да се докаже и покаже, тука е новиот Alpha Venue Horeca Equipment центар, компанија со отменост којашто доаѓа во целиот свој раскош на квалитет и удобност. За оние коишто сакаат да постигнат врвна услуга во хотелиерството, ...