TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО | Избрана новата Мис Алабама: Доби многу критики поради изгледот, па испрати јасна порака до сите

Слободен Печат - 07.06.2024

Сара Миликен од Америка има 23 години и на овогодинашниот избор успеа да ја освои титулата Мис Алабама. Сепак, победата не ѝ донесе толку голема радост, бидејќи многу брзо по објавата почна да се соочува со голем број лоши коментари за нејзиниот ...

Сара е новата Мис Алабама: Доби многу критики, па порача дека човекот е повеќе од тело

Макфакс - 07.06.2024

23-годишната Сара Миликен е прогласена за Мис Алабама 2024. Оваа година таа ќе се натпреварува со мисиците од другите американски држави на изборот за Мис Америка. „Голема чест е да се претставам како ваша национална, американска Мис Алабама 2024 ...

Сара е новата Мис Алабама: Доби многу критики, па порача дека човекот е повеќе од тело

Опсервер - 07.06.2024

23-годишната Сара Миликен е прогласена за Мис Алабама 2024. Оваа година таа ќе се натпреварува со мисиците од другите американски држави на изборот за Мис Америка. „Голема чест е да се претставам како ваша национална, американска Мис Алабама 2024 ...

Сара е новата Мис Алабама, остро им одговори на хејтерите (ВИДЕО)

Канал5 - 07.06.2024

23-годишната Сара Миликен е прогласена за Мис Алабама 2024. Оваа година таа ќе се натпреварува со конкуренција со други американски држави на Националната американска мис 2024, чија цел е да ја зголеми самодовербата на жените, се наведува на нивната ...

Новата Мис Алабама стана предмет на jавен „линч“: Нејзиниот одговор ги остави сите без збор/ВИДЕО

Вечер Прес - 07.06.2024

Оваа година таа ќе се натпреварува со конкуренција со други американски држави на Националната американска мис 2024, чија цел е да ја зголеми самодовербата на жените, се наведува на нивната веб-страница.

Сара е новата мис Алабама: доби многу критики, па порача дека човекот е повеќе од тело

MTM - 08.06.2024

23-годишната Сара Миликен е прогласена за мис Алабама 2024. Оваа година таа ќе се натпреварува со другите избрани за мис од американските држави на изборот за мис Америка. 23-годишната Сара Миликен е прогласена за мис Алабама 2024.

ОВА Е НОВАТА МИС АЛАБАМА: Нејзината победа предизвика многу негативни коментари, но таа има порака за нив (ВИДЕО)

Во Центар - 08.06.2024

Сара Миликен (23) е прогласена за Мис Алабама 2024. Оваа година таа ќе се натпреварува со мисици од други американски држави на Националната американска мис 2024, чија цел е да ја зголеми самодовербата на жените , пишува на нивните страници.

ОВА Е НОВАТА МИС АЛАБАМА: Нејзината победа предизвика многу негативни коментари, но таа има порака за нив (ВИДЕО)

Пулс24 - 08.06.2024

Сара Миликен (23) е прогласена за Мис Алабама 2024. Оваа година таа ќе се натпреварува со мисици од други американски држави на Националната американска мис 2024, чија цел е да ја зголеми самодовербата на жените , пишува на нивните страници.

САРА Е НОВАТА МИС АЛАБАМА: Доби многу критики, па порача дека човекот е повеќе од тело

Денешен - 08.06.2024

Сара Миликен (23) е прогласена за мис Алабама 2024. Оваа година таа ќе се натпреварува со другите избрани за мис од американските држави на изборот за мис Америка. „Голема чест е да се претставам како ваша национална, американска мис Алабама 2024 ...