TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најмлада баба во свет на која и девојки можат да и позавидат!

Вечер - 13.01.2018

Кери ќерката ја добила многу млада, на само 18 години. На нејзиното тело и лице не постои трага дека таа е мајка на тинејџерка и при тоа е баба. Кери Хилтон, која има 36 години, вероватно е најмлада баба во Англија бидејќи нејзината ќерка Кларис ...

Можете ли да погодите колку години има?: Таа е најсекси баба на Инстаграм

Точка - 13.01.2018

Кери Хилтон (36) е најверојатно најмладата баба во Англија, а тамошните таблоиди веќе ја прогласија за најсекси баба на Инстаграм. Кога имала само 18 години, Кери ја родила ќерката Кларис, а минатата година, на 17 години Кларис ја донела на свет ...

Најмладата баба на светот има 36 години и изгледа прекрасно (Фото)

Сваштарник - 13.01.2018

На нејзиното тело и лице не постои ниту една трага со која што оваа жена ќе може да ја наречете баба. Кери Хилтон има 36 години и најверојатно е најмладата баба во Англија, бидејќи нејзината ќерка Кларис има само 17 години, а на свет веќе ја донела ...

Можете ли да погодите колку години има?: Таа е најсекси баба на Инстаграм

Пулс24 - 14.01.2018

Кери Хилтон (36) е најверојатно најмладата баба во Англија, а тамошните таблоиди веќе ја прогласија за најсекси баба на Инстаграм. ога имала само 18 години, Кери ја родила ќерката Кларис, а минатата година, на 17 години Кларис ја донела на свет ...