TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нова спортска сала во ОУ „Гоце Делчев“ во Лисиче

Н.Македонија - 23.11.2013

Повеќенаменската спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Горно Лисиче, која се градеше изминативе неколку месеци, беше официјално пуштена во употреба Во новата сала учениците ќе имаат ...

По еден век вежбање на отворено, нова сала за учениците од Гоце Делчев

Вечер Прес - 22.11.2013

Во новата сала учениците ќе можат да тренираат кошарка, одбојка, гимнастика, ракомет и други спортови, а таа има и гардероби, две наставнички канцеларии и нови тоалети опремени со туш-кабини По цели ...

Груевски на пуштање во употреба на спортската сала во Горно Лисиче

Точка - 22.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на спортска сала во основното училиште "Гоце Делчев", Горно Лисиче, општина Аеродром.

Груевски на пуштање во употреба на спортската сала во Горно Лисиче

Нетпрес - 22.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“, Горно Лисиче, општина Аеродром.

Уште едно скопско основно училиште ќе добие спортска сала

Нетпрес - 22.11.2013

Министерот за образование и наука, Спиро Ристовски, денеска во општина Аеродром, ќе присуствува на о творање на нова спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во населбата Горно Лисиче, ...

Нова спортска сала во Горно Лисиче

Скопје инфо - 22.11.2013

Во основното училиште „Гоце Делчев“ во населбата Горно Лисиче, во Општина Аеродром денеска ќе биде отворена нова спортска сала, која е дел од проектот на Владата на Република Македонија за изградба и ...

Отворена нова спортска сала во Горно Лисиче

+инфо - 22.11.2013

Жителите на Горно Лисиче денеска добија нова спортска сала во ОУ „Гоце Делчев“. Според г радоначалникот на општина Аеродром, Ивица Коневски, со изградбата на повеќенаменската спортска сала на ...

Отворена нова спортска сала во Горно Лисиче

Локално - 22.11.2013

Жителите на Горно Лисиче денеска добија нова спортска сала во ОУ „Гоце Делчев“. Според градоначалникот на општина Аеродром, Ивица Коневски, со изградбата на повеќенаменската спортска сала на ...

Отворена училишна спортска сала во ОУ „Гоце Делчев“ во Горно Лисиче

Сител - 22.11.2013

Основното училиште „Гоце Делчев“ во населбата Горно Лисиче првпат по 90-ина години постоење доби спортска сала и современи услови за настава по физичко образование на неговите ученици.

И официјално пуштена во употреба на спортската сала во Горно Лисиче

Нетпрес - 22.11.2013

„Жителите на Горно Лисиче денеска добија нова спортска сала која претставува уште еден проект посветен на децата, на младите и на спортистите во Општина Аеродром“ изјави градоначалникот на Општина ...

ФОТО: Отворена училишна спортска сала во Горно Лисиче

Скопје инфо - 22.11.2013

Основното училиште „Гоце Делчев“ во населбата Горно Лисиче првпат по 90-ина години постоење доби спортска сала и современи услови за настава по физичко образование на неговите ученици.

Отворена училишна спортска сала во ОУ „Гоце Делчев“ во Горно Лисиче

Канал5 - 22.11.2013

Основното училиште „Гоце Делчев“ во населбата Горно Лисиче првпат по 90-ина години постоење доби спортска сала и современи услови за настава по физичко образование на неговите ученици.

Нова спортска сала во Горно Лисиче

Курир - 22.11.2013

Во основното училиште „Гоце Делчев“ во населбата Горно Лисиче, во Општина Аеродром денеска ќе биде отворена нова спортска сала, која е дел од проектот на Владата на Република Македонија за изградба и ...

Нова спортска сала во училиштето во Горно Лисиче

Lider - 22.11.2013

Министерот за образование и наука, Спиро Ристовски денеска во општина Аеродром, ќе пристуствува на отворање на нова спортска сала во основното училиште “Гоце Делчев“.

ФОТО: ОУ „Гоце Делчев“ во Горно Лисиче за прв пат доби спортска сала

Курир - 22.11.2013

Основното училиште „Гоце Делчев“ во населбата Горно Лисиче првпат по 90-ина години постоење доби спортска сала и современи услови за настава по физичко образование на неговите ученици.

После 90-ина години ОУ „Гоце Делчев“ во Горно Лисиче доби спортска сала

Lider - 22.11.2013

Основното училиште „Гоце Делчев“ во населбата Горно Лисиче првпат по 90-ина години постоење доби спортска сала и современи услови за настава по физичко образование на неговите ученици.

Нова спортска сала "никна" во Горно Лисиче

Press24 - 22.11.2013

Уште една нова спортска сала "никна" во Скопје. Денеска во основното училиште „Гоце Делчев“ во населбата Горно Лисиче ќе биде отворена новата спортска сала, дел од проектот на Владата за изградба и ...

ГАЛЕРИЈА: Отворена нова спортска сала во Горно Лисиче

Press24 - 22.11.2013

Основното училиште „Гоце Делчев“ во населбата Горно Лисиче првпат по 90-ина години постоење доби спортска сала и современи услови за настава по физичко образование на неговите ученици.

Отворена училишна спортска сала во ОУ „Гоце Делчев“

Денешен - 22.11.2013

Основното училиште „Гоце Делчев“ во населбата Горно Лисиче првпат по 90-ина години постоење доби спортска сала и современи услови за настава по физичко образование на неговите ученици.