TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СПЛАСНА ИНВЕСТИЦИСКИОТ ОПТИМИЗАМ – 1323 помалку отворени фирми

Пари - 20.11.2023

Забавува динамиката на отворање нови компании во државава. Во третиот квартал од годинава биле отворени 1.843 нови фирми, што е многу помалку од истиот период лани, кога биле отворени 3.166, покажуваат податоците од платформата БизнисМрежа.мк.

„Пари“ анализа: Во Охрид отворени 51. нова фирма во третиот квартал годинава

OhridNews - 20.11.2023

Забавува динамиката на отворање нови компании во државава. Во третиот квартал од годинава биле отворени 1.843 нови фирми, што е многу помалку од истиот период лани, кога биле отворени 3.166, покажуваат податоците од платформата БизнисМрежа.мк.

„Пари“: Забавува динамиката на отворање нови компании во државава

Независен - 20.11.2023

Забавува динамиката на отворање нови компании во државава. Во третиот квартал од годинава биле отворени 1.843 нови фирми, што е многу помалку од истиот период лани, кога биле отворени 3.166, покажуваат податоците од платформата БизнисМрежа.мк .

58 компании отворени во Куманово во третиот квартал годинава

Кумановски м. - 20.11.2023

Забавува динамиката на отворање нови компании во државава. Во третиот квартал од годинава биле отворени 1.843 нови фирми, што е многу помалку од истиот период лани, кога биле отворени 3.166, покажуваат податоците од платформата БизнисМрежа.мк.