TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Потребна е едукација на жените од руралните средини за нивен економски и социјален развој

Опсервер - 26.02.2021

– Потребно е зголемување на соработката за активно промовирање на позитивни примери на родова рамноправност, посебно во делот на рушење на традиционалните норми и еднаков пристап на мажите и жените за сопственост на земјоделско земјиште и имот, ...

Потребна е едукација на жените од руралните средини за нивен економски и социјален развој

MakPress - 26.02.2021

Потребно е зголемување на соработката за активно промовирање на позитивни примери на родова рамноправност, посебно во делот на рушење на традиционалните норми и еднаков пристап на мажите и жените за сопственост на земјоделско земјиште и имот, ...

Потребна е едукација на жените од руралните средини за нивен економски и социјален развој

Слободен Печат - 26.02.2021

Потребно е зголемување на соработката за активно промовирање на позитивни примери на родова рамноправност, посебно во делот на рушење на традиционалните норми и еднаков пристап на мажите и жете за сопственост на земјоделско земјиште и имот, ...

Потребна е едукација на жените од руралните средини за нивен економски и социјален развој

Frontline - 26.02.2021

Потребно е зголемување на соработката за активно промовирање на позитивни примери на родова рамноправност, посебно во делот на рушење на традиционалните норми и еднаков пристап на мажите и жените за сопственост на земјоделско земјиште и имот, ...

Да инсистираме нашите ќерки да добиваат имот исто како и нашите синови: Конференција за развој на руралните жени

ММС - 26.02.2021

Потребно е зголемување на соработката за активно промовирање на позитивни примери на родова рамноправност, посебно во делот на рушење на традиционалните норми и еднаков пристап на мажите и жените за сопственост на земјоделско земјиште и имот, ...

Потребна е едукација на жените од руралните средини за нивен економски и социјален развој

Иновативност - 26.02.2021

Потребно е зголемување на соработката за активно промовирање на позитивни примери на родова рамноправност, посебно во делот на рушење на традиционалните норми и еднаков пристап на мажите и жените за сопственост на земјоделско земјиште и имот, ...