TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали знаете што значи симболот со ТРИАГОЛНИК на облеката кој се појавува во три варијанти?

Попара - 26.03.2023

Дали знаете што значат симболите на етикетите на облеката? Тие можат да бидат прилично збунувачки, па вадењето на вашата омилена облека од машината за перење може да стане непријатно искуство.

Знаете ли што значи симболот триаголник на етикетата на облеката, се појавува во три варијанти

Курир - 27.03.2023

Дали знаете што значат симболите на етикетите на облеката? Тие можат да бидат прилично збунувачки, па вадењето на вашата омилена облека од машината за перење може да стане непријатно искуство.

Дали знаете што значи симболот со ТРИАГОЛНИК на облеката кој се појавува во три варијанти?

Пулс24 - 27.03.2023

Дали знаете што значат симболите на етикетите на облеката? Тие можат да бидат прилично збунувачки, па вадењето на вашата омилена облека од машината за перење може да стане непријатно искуство.

Дали знаете што значи симболот со триаголник на облеката кој се појавува во три варијанти?

Вистина.мк - 27.03.2023

Дали знаете што значат симболите на етикетите на облеката? Тие можат да бидат прилично збунувачки, па вадењето на вашата омилена облека од машината за перење може да стане непријатно искуство.