TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германската влада го отежнува преземањето на германските компании за време на пандемијата

МКД - 08.04.2020

Германската влада во услови на пандемијата на коронавирусот реши да го отежне преземањето на германските компании од инвеститори надвор од Европската Унија и даде согласнот за нереализирани услуги на потрошувачите наместо пари да им се вратат бонови.

Германската Влада одлучи да го отежне преземањето на германските фирми надвор од ЕУ за време на пандемијата

А1 On - 08.04.2020

Германската Влада во услови на пандемија од коронавирусот одлучи да го отежне преземањето на германските компании за инвеститорите кои се надвор од Европската Унија, а воедно дала согласност нереализираните услуги кон потрошувачите место во пари да ...

Германската Влада одлучи да го отежне преземањето на германските фирми надвор од ЕУ за време на пандемијата

Слободен Печат - 08.04.2020

Алтмајер најави и дека „во блиска иднина”, исто така, ќе се размислува за тоа како производството на важните медицински материјали повторно да се вратат во ...

Германската Влада одлучи да го отежне преземањето на германскиите фирми надвор од ЕУ за време на пандемијата

Опсервер - 08.04.2020

Берлин, 8 април 2020 () – Германската Влада во услови на пандемија од коронавирусот одлучи да го отежне преземањето на германските компании за инвеститорите кои се надвор од Европската унија, а воедно дала согласност нереализираните услуги кон ...

Германската Влада одлучи да го отежне преземањето на германскиите фирми надвор од ЕУ за време на пандемијата

24Инфо - 08.04.2020

– Германската Влада во услови на пандемија од коронавирусот одлучи да го отежне преземањето на германските компании за инвеститорите кои се надвор од Европската унија, а воедно дала согласност нереализираните услуги кон потрошувачите место во пари ...

Германската Влада одлучи да го отежне преземањето на германскиите фирми надвор од ЕУ за време на пандемијата

MakPress - 09.04.2020

Германската Влада во услови на пандемија од коронавирусот одлучи да го отежне преземањето на германските компании за инвеститорите кои се надвор од Европската унија, а воедно дала согласност нереализираните услуги кон потрошувачите место во пари да ...