TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Албанската парламентарна комисија за надворешна политика го подржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО

Опсервер - 12.02.2019

Комисијата за надворешна политика на албанскиот Парламент денеска едногласно го подржа Протоколот за членство на Македонија во северноатлантската Алијанса. „Во широка консензуална атмосфера, членовите од владеачкото мнозинство и од опозицијата дадоа ...

Албанија врви кон брзо одобрување на влезот на Македонија во НАТО

Фактор - 12.02.2019

Албанскиот парламентарен законодавен комитет едногласно го одобрил протоколот за членство на Македонија во НАТО. Комесарите од владата и опозицијата за прв пат по многу години се согласиле за едно прашање.

Протоколот за членство на Македонија во НАТО едногласно поддржан од Законодавната парламентарна комисија на албанскиот ...

+инфо - 11.02.2019

Законодавната парламентарна комисија на албанскиот Парламент едногласно го подржа Протоколот за членство на Македонија во Северноатлантската алијанса. – Членовите на Комисијата од власта и од опозицијата, по долг период за првпат се одногласни околу ...

Албанија, Комисијата за закони даде зелено светло за Протоколот за пристап на Македонија во НАТО

Алсат-М - 11.02.2019

Комисијата за Закони на албанскиот Парламент едногласно гласаше за Протоколот за пристап на Македонија кон Северноатлантската алијанса. Со целосен консензус, опозиционите и мнозинските членови гласаа за Протоколот, кој го отвора патот за Македонија ...

Албанската парламентарна комисија за надворешна политика го поддржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО

1tv - 12.02.2019

Комисијата за надворешна политика на албанскиот Парламент денеска едногласно го подржа Протоколот за членство на Македонија во северноатлантската Алијанса. „Во широка консензуална атмосфера, членовите од владеачкото мнозинство и од опозицијата дадоа ...

Ручи: Четврток првиот можен датум за ратификација на Протоколот за членство на Македонја во НАТО

1tv - 10.02.2019

Претседателот на албанскиот Парлaмент Грамоз Ручи на средбата со македонскиот амбасадор Данчо Марковски најавил брза ратификација на Протоколот за членство на Македонја во НАТО од страна на албанскиот законодавен дом.

Албанската Законодавна парламентарна комисија го подржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО

Локално - 11.02.2019

Законодавната парламентарна комисија на албанскиот Парламент едногласно го подржа Протоколот за членство на Македонија во Северноатлантската алијанса. – Членовите на Комисијата од власта и од опозицијата, по долг период за првпат се одногласни околу ...

Албанија во четврток ќе го ратификува Протоколот за пристап на Македонија во НАТО

Независен - 11.02.2019

Комисијата за Закони на албанскиот Парламент едногласно гласаше за Протоколот за пристап на Македонија кон Северноатлантската алијанса. Со целосен консензус, опозиционите и мнозинските членови гласаа за Протоколот, кој го отвора патот за Македонија ...

Албанската парламентарна комисија за надворешна политика го подржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО

Локално - 12.02.2019

Комисијата за надворешна политика на албанскиот Парламент денеска едногласно го подржа Протоколот за членство на Македонија во северноатлантската Алијанса. „Во широка консензуална атмосфера, членовите од владеачкото мнозинство и од опозицијата дадоа ...

Ручи: Четврток првиот можен датум за ратификација на Протоколот за членство на Македонја во НАТО

Сител - 10.02.2019

Претседателот на албанскиот Парлaмент Грамоз Ручи на средбата со македонскиот амбасадор Данчо Марковски најавил брза ратификација на Протоколот за членство на Македонја во НАТО од страна на албанскиот законодавен дом.

Албанската Законодавна парламентарна комисија го подржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО

24Инфо - 11.02.2019

Законодавната парламентарна комисија на албанскиот Парламент едногласно го подржа Протоколот за членство на Македонија во Северноатлантската алијанса. – Членовите на Комисијата од власта и од опозицијата, по долг период за првпат се одногласни околу ...

Албанската парламентарна комисија за надворешна политика го подржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО

Независен - 12.02.2019

Комисијата за надворешна политика на албанскиот Парламент денеска едногласно го подржа Протоколот за членство на Македонија во северноатлантската Алијанса. „Во широка консензуална атмосфера, членовите од владејачкото мнозинство и од опозицијата ...

Ручи: Четврток првиот можен датум за ратификација на Протоколот за членство на Македонја во НАТО

Либертас - 10.02.2019

Претседателот на албанскиот Парлaмент Грамоз Ручи на средбата со македонскиот амбасадор Данчо Марковски најавил брза ратификација на Протоколот за членство на Македонја во НАТО од страна на албанскиот законодавен дом.

Членството на Македонија во НАТО поддржано од Албанската Законодавна парламентарна комисија

Слободен Печат - 11.02.2019

Членовите на Комисијата од власта и од опозицијата, по долг период за првпат се едногласни околу едно прашање а тоа е изгласувањето на Протоколот. Законодавната парламентарна комисија на албанскиот Парламент едногласно го подржа Протоколот за ...

Албанија го подржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО

Press24 - 12.02.2019

Комисијата за надворешна политика на албанскиот Парламент денеска едногласно го подржа Протоколот за членство на Македонија во северноатлантската Алијанса. „Во широка консензуална атмосфера, членовите од владеачкото мнозинство и од опозицијата дадоа ...

Ручи:Четврток првиот можен датум за ратификација на Протоколот за членство на Македонја во НАТО

Канал5 - 10.02.2019

Претседателот на албанскиот Парлaмент Грамоз Ручи на средбата со македонскиот амбасадор Данчо Марковски најавил брза ратификација на Протоколот за членство на Македонја во НАТО од страна на албанскиот законодавен дом.

Албанската Законодавна парламентарна комисија го поддржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО

А1 On - 11.02.2019

Законодавната парламентарна комисија на албанскиот Парламент едногласно го поддржа Протоколот за членство на Македонија во Северноатлантската алијанса. – Членовите на Комисијата од власта и од опозицијата, по долг период за првпат се одногласни ...

Албанската парламентарна комисија за надворешна политика го подржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО

Сител - 12.02.2019

Комисијата за надворешна политика на албанскиот Парламент денеска едногласно го подржа Протоколот за членство на Македонија во северноатлантската Алијанса. „Во широка консензуална атмосфера, членовите од владеачкото мнозинство и од опозицијата дадоа ...

Ручи: Четврток првиот можен датум за ратификација на Протоколот за членство на Македонја во НАТО

Press24 - 10.02.2019

Претседателот на албанскиот Парлaмент Грамоз Ручи на средбата со македонскиот амбасадор Данчо Марковски најавил брза ратификација на Протоколот за членство на Македонја во НАТО од страна на албанскиот законодавен дом.

Албанската Законодавна парламентарна комисија го поддржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО

Република - 11.02.2019

Законодавната парламентарна комисија на албанскиот Парламент едногласно го подржа Протоколот за членство на Македонија во Северноатлантската алијанса. – Членовите на Комисијата од власта и од опозицијата, по долг период за првпат се одногласни околу ...

Албанската парламентарна комисија за надворешна политика го поддржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО

А1 On - 12.02.2019

Комисијата за надворешна политика на албанскиот Парламент денеска едногласно го поддржа Протоколот за членство на Македонија во северноатлантската Алијанса. „Во широка консензуална атмосфера, членовите од владеачкото мнозинство и од опозицијата ...

Брза ратификација на Протоколот за членство на Македонија во НАТО во Албанија

Р.С.Европа - 10.02.2019

Претседателот на албанскиот Парлaмент Грамоз Ручи на средбата со македонскиот амбасадор Данчо Марковски најавил брза ратификација на Протоколот за членство на Македонија во НАТО од страна на албанскиот законодавен дом.

Албанската Законодавна парламентарна комисија го подржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО

Опсервер - 11.02.2019

Законодавната парламентарна комисија на албанскиот Парламент едногласно го подржа Протоколот за членство на Македонија во Северноатлантската алијанса. – Членовите на Комисијата од власта и од опозицијата, по долг период за првпат се одногласни околу ...

Албанската влада ја усвои одлука за прием на Македонија во НАТО

Фактор - 10.02.2019

Претседателот на албанскиот Парлaмент Грамоз Ручи на средбата со македонскиот амбасадор Данчо Марковски најавил брза ратификација на Протоколот за членство на Македонија во НАТО од страна на албанскиот законодавен дом.

Албанската Законодавна парламентарна комисија го подржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО

MTM - 11.02.2019

Законодавната парламентарна комисија на албанскиот Парламент едногласно го подржа Протоколот за членство на Македонија во Северноатлантската алијанса. Членовите на Комисијата од власта и од опозицијата, по долг период за првпат се одногласни околу ...

Албанската влада ја усвои одлука за прием на Македонија во НАТО

Република - 10.02.2019

Претседателот на албанскиот парлaмент Грамоз Ручи на средбата со македонскиот амбасадор Данчо Марковски најавил брза ратификација на Протоколот за членство на Македонија во НАТО од страна на албанскиот законодавен дом.

Албанската Законодавна парламентарна комисија го поддржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО

ТВ21 - 11.02.2019

Членовите на Комисијата од власта и од опозицијата, по долг период за првпат се одногласни околу едно прашање а тоа е изгласувањето на Протоколот, со кој се отвора патот за Северна Македонија да се приклучи во НАТО како 30-та членка, наведуваат ...

Албанската Законодавна парламентарна комисија го подржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО

4NEWS - 11.02.2019

Членовите на Комисијата од власта и од опозицијата, по долг период за првпат се одногласни околу едно прашање а тоа е изгласувањето на Протоколот, со кој се отвора патот за Северна Македонија да се приклучи во НАТО како 30-та членка, наведуваат ...

Власта и опозицијата во Албанија едногласни за Пртоколот за членство на Македонија во НАТО

Фокус - 12.02.2019

Законодавната парламентарна комисија на албанскиот Парламент едногласно го подржа Протоколот за членство на Македонија во Северноатлантската алијанса. – Членовите на Комисијата од власта и од опозицијата, по долг период за првпат се одногласни околу ...

Власта и опозицијата во Албанија едногласни за Пртоколот за членство на Македонија во НАТО

Либертас - 12.02.2019

Законодавната парламентарна комисија на албанскиот Парламент едногласно го подржа Протоколот за членство на Македонија во Северноатлантската алијанса. – Членовите на Комисијата од власта и од опозицијата, по долг период за првпат се одногласни околу ...