TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ципрас: Пред заканите за нашиот национален суверенитет и суверени права, сите сме обединети

Курир - 30.09.2022

Ердгоан да знае наспроти него е целиот грчки народ, пред заканите за нашиот национален суверенитет и суверените права, сите сме обединети, порача лидерот на грчката опозициска партија СИРИЗА, Алексис Ципрас во интервјуто за телевизијата „Антена“, ...

Ципрас: Пред заканите за нашиот национален суверенитет и суверени права, сите сме обединети

Опсервер - 30.09.2022

– Ердгоан да знае наспроти него е целиот грчки народ, пред заканите за нашиот национален суверенитет и суверените права, сите сме обединети, порача лидерот на грчката опозициска партија СИРИЗА Алексис Ципрас во интервјуто за телевизијата „Антена“, ...

Ципрас: Пред заканите за нашиот национален суверенитет и суверени права, сите сме обединети

Либертас - 30.09.2022

Ердгоан да знае наспроти него е целиот грчки народ, пред заканите за нашиот национален суверенитет и суверените права, сите сме обединети, порача лидерот на грчката опозициска партија СИРИЗА Алексис Ципрас во интервјуто за телевизијата „Антена“, ...

Ципрас: Пред заканите за нашиот национален суверенитет и суверени права, сите сме обединети

Вечер Прес - 30.09.2022

Ердгоан да знае наспроти него е целиот грчки народ, пред заканите за нашиот национален суверенитет и суверените права, сите сме обединети, порача лидерот на грчката опозициска партија СИРИЗА Алексис Ципрас во интервјуто за телевизијата „Антена“, ...

Ципрас: Пред заканите за нашиот национален суверенитет и суверени права, сите сме обединети

MakPress - 01.10.2022

Ердгоан да знае наспроти него е целиот грчки народ, пред заканите за нашиот национален суверенитет и суверените права, сите сме обединети, порача лидерот на грчката опозициска партија СИРИЗА Алексис Ципрас во интервјуто за телевизијата „Антена“, ...