TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почина Вилијам Бил Тербо најблискиот роднина на Никола Тесла

А1 On - 17.08.2018

Досега најблискиот жив роднина на Никола Тесла, Вилијам Бил Тербо, почина на возраст од 89 години во неговиот дом во Њу Џерси. Никола Тесла имал брат Дане и три сестри – Милка, Ангелина и Марица. Тербо е внук од постарата негова сестра Ангелина.

Починал последниот наследник на Никола Тесла

Точка - 17.08.2018

Најблискиот, досега, жив роднина на Никола Тесла, Вилијам Бил Тербо, починал на 14. август во својата куќа во Њу Џерси, на 89. години, дознава Танјуг од извори блиски на семејство. Никола Тесла имал брат по име Дане и три сестри, најстарата Милка, ...

Почина најблискиот жив роднина на Никола Тесла

Независен - 17.08.2018

Досега најблискиот жив роднина на Никола Тесла, Вилијам Бил Тербо, почина на возраст од 89 години во неговиот дом во Њу Џерси. Никола Тесла имал брат Дане и три сестри – Милка, Ангелина и Марица. Тербо е внук од постарата негова сестра Ангелина.

Почина Вилијам Бил Тербо, последниот роднина на Никола Тесла

Вечер - 17.08.2018

Досега најблискиот жив роднина на Никола Тесла, Вилијам Бил Тербо, почина на возраст од 89 години во неговиот дом во Њу Џерси. Никола Тесла имал брат Дане и три сестри – Милка, Ангелина и Марица. Тербо е внук од постарата негова сестра Ангелина.

Почина Вилијам Бил Тербо најблискиот роднина на Никола Тесла

Локално - 17.08.2018

Досега најблискиот жив роднина на Никола Тесла, Вилијам Бил Тербо, почина на возраст од 89 години во неговиот дом во Њу Џерси. Никола Тесла имал брат Дане и три сестри – Милка, Ангелина и Марица. Тербо е внук од постарата негова сестра Ангелина.

Почина Вилијам Бил Тербо внук на Никола Тесла

+инфо - 17.08.2018

Никола Тесла имал брат Дане и три сестри – Милка, Ангелина и Марица. Тербо е внук од постарата негова сестра Ангелина. Досега најблискиот жив роднина на Никола Тесла, Вилијам Бил Тербо, почина на возраст од 89 години во неговиот дом во Њу Џерси.

Почина најблискиот роднина на Никола Тесла

Сител - 17.08.2018

Досега најблискиот жив роднина на Никола Тесла, Вилијам Бил Тербо, почина на возраст од 89 години во неговиот дом во Њу Џерси. Никола Тесла имал брат Дане и три сестри – Милка, Ангелина и Марица. Тербо е внук од постарата негова сестра Ангелина.

Почина најблискиот роднина на Никола Тесла

Н.Македонија - 17.08.2018

Досега најблискиот жив роднина на Никола Тесла, Вилијам Бил Тербо, почина на возраст од 89 години во неговиот дом во Њу Џерси. Никола Тесла имал брат Дане и три сестри – Милка, Ангелина и Марица. Тербо е внук од постарата негова сестра Ангелина.

Почина Вилијам Бил Тербо, последниот роднина на Никола Тесла

USB - 18.08.2018

Досега најблискиот жив роднина на Никола Тесла, Вилијам Бил Тербо, почина на возраст од 89 години во неговиот дом во Њу Џерси. Никола Тесла имал брат Дане и три сестри – Милка, Ангелина и Марица. Тербо е внук од постарата негова сестра Ангелина.

Почина најблискиот роднина на Никола Тесла

МК News - 18.08.2018

Досега најблискиот жив роднина на Никола Тесла, Вилијам Бил Тербо, почина на возраст од 89 години во неговиот дом во Њу Џерси. Никола Тесла имал брат Дане и три сестри – Милка, Ангелина и Марица. Тербо е внук од постарата негова сестра Ангелина.