TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новата концепција во практика: „Бараат да седиме 6 саати во училиште кое е во рурална средина, а последното дрво се ...

Факултети - 29.11.2023

Сите ученици беа принудени да ја инсталираат апликацијата е-библиотека на своите уреди (мобилни телефони, уреди, компјутери). Дали имаат или немаат, дали знаат да ги користат, особено најмалите, никој не праша.

Здружението на просветните работници од Куманово бара повлекување на новата концепција за основно образование

Факултети - 27.11.2023

Кумановските просветни работници бараат повлекување на новата концепција за основно образование, како и итно печатење на учебници, соопштија денеска надлежните од Здружение на просветни работници – Куманово.

Здружението на просветните работници од Куманово бара повлекување на новата концепција за основно образование

MakPress - 28.11.2023

Кумановските просветни работници бараат повлекување на новата концепција за основно образование како и итно печатење на учебници, соопштија денеска надлежните од Здружение на просветни работници – Куманово.

Новата концепција во практика: „Бараат да седиме 6 саати во училиште кое е во рурална средина, а последното дрво се ...

Деца - 29.11.2023

Сите ученици беа принудени да ја инсталираат апликацијата е-библиотека на своите уреди (мобилни телефони, уреди, компјутери). Дали имаат или немаат, дали знаат да ги користат, особено најмалите, никој не праша.