TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Целосна реконструкција на 13 мостови по Коридорот 10

А1 On - 14.03.2014

Тринаесет мостови по трасата на делницата Велес-Катланово на Коридорот 10 ќе бидат зајакнати и обновени најдоцна до септември следната година. Инвестицијата изнесува 8,6 милиони евра, обезбедени од ...

Обнова на 13 мостови долж Коридорот 10

Курир - 14.03.2014

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска ќе ја посети локацијата каде се во тек активности за реализација на проектот за рехабилитација на мостови на патниот правец Велес – Скопје на ...

Јанакиевски во обиколка на мостовите од Коридорот 10

Lider - 14.03.2014

Министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески ќе ја посети локацијата каде се во тек активности за реализација на проектот за рехабилитација на мостови на Коридорот 10, на правецот Велес – Скопје.

Целосна реконструкција на 13 мостови по Коридорот 10

Lider - 14.03.2014

Тринаесет мостови по трасата на делницата Велес-Катланово на Коридорот 10 ќе бидат зајакнати и обновени најдоцна до септември следната година. Инвестицијата изнесува 8,6 милиони евра, обезбедени од ...

Обнова на 13 мостови долж Коридорот 10

Канал5 - 14.03.2014

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска ќе ја посети локацијата каде се во тек активности за реализација на проектот за рехабилитација на мостови на патниот правец Велес – Скопје на ...

Целосна реконструкција на 13 мостови по Коридорот 10

Утрински - 14.03.2014

Тринаесет мостови по трасата на делницата Велес-Катланово на Коридорот 10 ќе бидат зајакнати и обновени најдоцна до септември следната година. Инвестицијата изнесува 8,6 милиони евра, обезбедени од ...

Обнова на 13 мостови долж Коридорот 10

А1 On - 14.03.2014

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска ќе ја посети локацијата каде се во тек активности за реализација на проектот за рехабилитација на мостови на патниот правец Велес – Скопје на ...

Реконструирани 13 мостови по Коридорот 10

24 Вести - 14.03.2014

Тринаесет мостови по трасата на делницата Велес-Катланово на Коридорот 10 ќе бидат зајакнати и обновени најдоцна до септември следната година. Инвестицијата изнесува 8,6 милиони евра, обезбедени од ...

Обнова на 13 мостови долж Коридорот 10

Денешен - 14.03.2014

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска ќе ја посети локацијата каде се во тек активности за реализација на проектот за рехабилитација на мостови на патниот правец Велес – Скопје на ...

Целосна реконструкција на 13 мостови по Коридорот 10

Сител - 14.03.2014

Тринаесет мостови по трасата на делницата Велес-Катланово на Коридорот 10 ќе бидат зајакнати и обновени најдоцна до септември следната година. Инвестицијата изнесува 8,6 милиони евра, обезбедени од ...

Обнова на 13 мостови долж Коридорот 10

Алфа - 14.03.2014

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска ќе ја посети локацијата каде се во тек активности за реализација на проектот за рехабилитација на мостови на патниот правец Велес – Скопје на ...

КОРИДОР 10: Целосна реконструкција на 13 моста

Телеграф - 14.03.2014

Според министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески, активностите за обнова на мостовите предвидени со третата фаза од проектот се одвиваат согласно планираната динамика Тринаесет моста по трасата ...

Реконструкција на 13 мостови долж Коридорот 10

Press24 - 14.03.2014

Министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески, денеска ќе ја посети локацијата каде се во тек активности за реализација на проектот за рехабилитација на мостови на патниот правец Велес – Скопје на ...

Целосна реконструкција на 13 мостови по Коридорот 10

Денешен - 14.03.2014

Тринаесет мостови по трасата на делницата Велес-Катланово на Коридорот 10 ќе бидат зајакнати и обновени најдоцна до септември следната година. Инвестицијата изнесува 8,6 милиони евра, обезбедени од ...

Се обновуваат 13 мостови на Коридорот 10

Нетпрес - 14.03.2014

Министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески ќе ја посети локацијата каде се во тек активности за реализација на проектот за рехабилитација на мостови на Коридорот 10, на правецот Велес – Скопје.

Целосна реконструкција на 13 мостови по Коридорот 10

Денар - 14.03.2014

Тринаесет мостови по трасата на делницата Велес-Катланово на Коридорот 10 ќе бидат зајакнати и обновени најдоцна до септември следната година. Инвестицијата изнесува 8,6 милиони евра, обезбедени од ...

Обнова на 13 мостови долж Коридорот 10

Денар - 14.03.2014

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска ќе ја посети локацијата каде се во тек активности за реализација на проектот за рехабилитација на мостови на патниот правец Велес – Скопје на ...

Целосно ќе се реконструираат 13 мостови на Коридорот 10

Inpress - 14.03.2014

Велес, 14. март 2014 (ИНПРЕС) Тринаесет мостови по трасата на делницата Велес-Катланово на Коридорот 10 ќе бидат зајакнати и обновени најдоцна до септември следната година.

Реконструкција на 13 мостови долж Коридорот 10

Sky - 14.03.2014

Денеска локацијата каде што се во тек активности за реализација на проектот за рехабилитација на мостови на патниот правец Велес – Скопје на Коридорот 10 ќе ја посети Министерот за транспорт и врски, ...

Ќе се реконструираат 13 мостови долж Коридорот 10

Економски - 14.03.2014

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска ќе ја посети локацијата каде се во тек активности за реализација на проектот за рехабилитација на мостови на патниот правец Велес – Скопје на ...

Обнова на 13 моста долж Коридор 10

Република - 14.03.2014

Министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески денеска ќе ја посети локацијата каде се во тек активностите за реализација на проектот за рехабилитација на мостови на патниот правец Велес-Скопје на ...

Во тек е третата фаза од обновата на мостовите на Коридорот 10

МРТ - 14.03.2014

Во тек се активностите што се предвидени со третата фаза од проектот за рехабилитација на мостовите на патниот правец Велес-Скопје на Коридорот 10, што почна во ноември лани.

Обнова на 13 мостови долж Коридорот 10

Утрински - 14.03.2014

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска ќе ја посети локацијата каде се во тек активности за реализација на проектот за рехабилитација на мостови на патниот правец Велес – Скопје на ...

Се обновуваат 13 мостови на Коридорот 10

Точка - 14.03.2014

Министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески ќе ја посети локацијата каде се во тек активности за реализација на проектот за рехабилитација на мостови на Коридорот 10, на правецот Велес – Скопје.