TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Продолжува реконструкцијата на пешачката патека на улица Љубљанска

Скопје1 - 23.06.2022

Екипите на ЈП Улици и патишта денеска го почнаа асфалтирањето на последниот дел од пешачката патека на улица Љубљанска, што е во насока од булевар Илинден кон Сити Мол, чија површина е околу 1.000 квадратни метри.

Продолжува реконструкцијата на пешачката патека на улица Љубљанска

Курир - 23.06.2022

Екипите на ЈП Улици и патишта денеска го почнаа асфалтирањето на последниот дел од пешачката патека на улица Љубљанска, што е во насока од булевар Илинден кон Сити Мол, чија површина е околу 1.000 квадратни метри.

Продолжува реконструкцијата на пешачката патека на улица Љубљанска

MakPress - 23.06.2022

Екипите на ЈП Улици и патишта денеска го почнаа асфалтирањето на последниот дел од пешачката патека на улица Љубљанска, што е во насока од булевар Илинден кон Сити Мол, чија површина е околу 1.000 квадратни метри.

Г. Скопје: Продолжува реконструкцијата на пешачката патека на улица Љубљанска

Канал5 - 23.06.2022

Екипите на ЈП Улици и патишта денеска го почнаа асфалтирањето на последниот дел од пешачката патека на улица Љубљанска, што е во насока од булевар Илинден кон Сити Мол, чија површина е околу 1.000 квадратни метри.

Продолжува реконструкцијата на пешачката патека на улица „Љубљанска“

Вечер Прес - 23.06.2022

Екипите на ЈП „Улици и патишта“ денеска го почнаа асфалтирањето на последниот дел од пешачката патека на улица „Љубљанска“, што е во насока од булевар „Илинден“ кон „Сити Мол“, чија површина е околу 1.000 квадратни метри.

Продолжува реконструкцијата на пешачката патека на улица Љубљанска

Слободен Печат - 23.06.2022

Екипите на ЈП „Улици и патишта“ денеска го почнаа асфалтирањето на последниот дел од пешачката патека на улица Љубљанска, што е во насока од булевар Илинден кон Сити Мол, чија површина е околу 1.000 квадратни метри.

Привршува реконструкцијата на пешачката патека на улица Љубљанска, кај Сити Мол

Скопје инфо - 23.06.2022

Екипите на ЈП Улици и патишта денеска го почнаа асфалтирањето на последниот дел од пешачката патека на улица Љубљанска, што е во насока од булевар Илинден кон Сити Мол, чија површина е околу 1.000 квадратни метри.