TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Специјалист по офталмологија открива: Tри помалку познати знаци на срцеви заболувања кои може да се забележат во очите

Слободен Печат - 29.02.2024

Срцевите заболувања се една од главните причини за смрт во светот, па затоа е важно што поскоро да ги забележите знаците на ризик од овие болести. Постојат неколку симптоми со помош на кои можете да дознаете дали имате проблеми со срцето, а токму во ...

Очите говорат за проблемите со срцето

Локално - 29.02.2024

Срцевите заболувања се една од главните причини за смрт во светот, па затоа е важно навреме да се забележате предзнаците на овие болести. Постојат повеќе симптоми со чија помош може да се дознае можната присутна опасност – следат три од нив.

Очите говорат за проблемите со срцето

Курир - 29.02.2024

Постојат повеќе симптоми со чија помош може да се дознае можната присутна опасност – следат три од нив. Срцевите заболувања се една од главните причини за смрт во светот, па затоа е важно навреме да се забележате предзнаците на овие болести.

Очите говорат за проблемите со срцето

Бриф - 29.02.2024

Срцевите заболувања се една од главните причини за смрт во светот, па затоа е важно навреме да се забележате предзнаците на овие болести. Постојат повеќе симптоми со чија помош може да се дознае можната присутна опасност – следат три од нив.

Очите говорат за проблемите со срцето

Нетпрес - 29.02.2024

Срцевите заболувања се една од главните причини за смрт во светот, па затоа е важно навреме да се забележате предзнаците на овие болести. Постојат повеќе симптоми со чија помош може да се дознае можната присутна опасност – следат три од нив.

Очите говорат за проблемите со срцето

365 - 29.02.2024

266 Срцевите заболувања се една од главните причини за смрт во светот, па затоа е важно навреме да се забележате предзнаците на овие болести. Постојат повеќе симптоми со чија помош може да се дознае можната присутна опасност – следат три од нив.

Очите говорат за проблемите со срцето

Во Центар - 29.02.2024

Срцевите заболувања се една од главните причини за смрт во светот, па затоа е важно навреме да се забележате предзнаците на овие болести. Постојат повеќе симптоми со чија помош може да се дознае можната присутна опасност – следат три од нив.

Очите говорат за проблемите со срцето

Нова ТВ - 29.02.2024

Срцевите заболувања се една од главните причини за смрт во светот, па затоа е важно навреме да се забележате предзнаците на овие болести. Постојат повеќе симптоми со чија помош може да се дознае можната присутна опасност – следат три од нив.

Очите говорат за проблемите со срцето

Вистина.мк - 29.02.2024

Постојат повеќе симптоми со чија помош може да се дознае можната присутна опасност – следат три од нив. Срцевите заболувања се една од главните причини за смрт во светот, па затоа е важно навреме да се забележате предзнаците на овие болести.

Три малку познати симптоми што укажуваат на ризик од срцева болест

Кајгана - 29.02.2024

Срцевите заболувања се една од главните причини за смрт во светот, па затоа е важно што поскоро да ги забележите симптомите на ризикот од овие болести. Постојат неколку симптоми со помош на кои можете да дознаете дали имате проблеми со срцето, а ...

Срцевите болести може да се „прочитаат“ во очите: Офталмолог открива 3 сигурни знаци

Вечер Прес - 29.02.2024

Срцевите заболувања се една од главните причини за смрт во светот, па затоа е важно што поскоро да ги забележите симптомите на ризикот од овие болести. Според офталмологот Одри Таџ, постојат три важни знаци кои укажуваат на ризикот од срцеви ...

Очите говорат за проблемите со срцето

MakPress - 01.03.2024

Срцевите заболувања се една од главните причини за смрт во светот, па затоа е важно навреме да се забележате предзнаците на овие болести. Постојат повеќе симптоми со чија помош може да се дознае можната присутна опасност - следат три од нив.

Очите говорат за проблемите со срцето

Либертас - 01.03.2024

Срцевите заболувања се една од главните причини за смрт во светот, па затоа е важно навреме да се забележате предзнаците на овие болести. Постојат повеќе симптоми со чија помош може да се дознае можната присутна опасност – следат три од нив.

Очите говорат за проблемите со срцето

Република - 01.03.2024

Срцевите заболувања се една од главните причини за смрт во светот, па затоа е важно навреме да се забележате предзнаците на овие болести. Постојат повеќе симптоми со чија помош може да се дознае можната присутна опасност – следат три од нив.

Очите говорат за проблемите со срцето

Zoom - 01.03.2024

Срцевите заболувања се една од главните причини за смрт во светот, па затоа е важно навреме да се забележате предзнаците на овие болести. Постојат повеќе симптоми со чија помош може да се дознае можната присутна опасност – следат три од нив.

Промени во и околу очите кои укажуваат на проблеми со срцето

Пулс24 - 02.03.2024

Срцевите заболувања се една од главните причини за смрт во светот, па затоа е важно навреме да се забележате предзнаците на овие болести. Постојат повеќе симптоми со чија помош може да се дознае можната присутна опасност – следат три од нив.